Dieta - B2B -Verkkokauppa

Tilaaja: Dieta Oy

Ajankohta: 2010 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Aleksi Kanerva

Tagit: Julkaisujärjestelmä CMS, Valmisohjelmisto, Verkkokaupparatkaisut, Käyttöliittymäsuunnittelu

post_image

Lähtökohdat ja tarpeet
Dieta halusi vuonna 2010 uudistaa verkkopalvelunsa. Verkkosivujen lisäksi heille oli ensiarvoisen tärkeää saada joustava ja suuria kävijämääriä suodattava verkkokauppajärjestelmä. Dietan edustajat arvostivat myös verkkokauppa-alustan räätälöinti, jatkokehitys- ja monipuolisia integraatiomahdollisuuksia. Projekti oli kokonaisuudessaan erittäin laaja sillä heidän tuotevalikoimansa ja asiakasmääränsä olivat erittäin mittavat.
Dietan ja Whitestonen asiakassuhde jatkuu jo neljättä vuotta ja yhteinen kehityksemme Dietan eri verkkopalveluiden suhteen on ollut tiivistä.

Lyhyesti mitä tehtiin
Whitestone vastasi vastasi Dietan verkkosivuston toteutuksesta. Suurempana kokonaisuutena oli verkkokaupan suunnittelu ja toteutus. Kummassakin projektissa hyödynnettiin Whitestonen wManage sovellusalustaa.
Verkkopalvelu integroitiin saumattomasti Dietan toiminnanohjausjärjestelmään, joka mahdollistaa yrityksen verkkoliiketoiminnan yhdistämisen kokonaisuuteen reaaliaikaisesti.

Tarkemmin toteutuksesta
Kuten aina verkkokauppaprojekteissa tässäkin Whitestone kiinnitti erityistä huomiota sujuvaan käytettävyyteen, tilaamisen helppouteen ja turvallisuuteen. Erilaiset maksujärjestelmien integraatiot takaavat turvallisen ja sujuvan maksamisen. Whitestonen integraatiotarjontaan kuuluvat muun muassa Suomen Verkkomaksut ja Maksuturva.

Mitä ekstraa tai erityistä tehtiin
Kuten aikaisemmin kävi ilmi yhteistyö verkkokaupan- ja sivuston kehityksessä on ollut jatkuvaa. Asetelma on tuonut eteen lukuisia erilaisia ”spin off” projekteja. Muutama esimerkki lisäpalveluista, mitä Whitestone on tehnyt Dietan sivustolle: joulukalenteri ja tarjouskone. Sivustoon liittymättömänä asiana Whitestone toteutti Dietan uutiskirjepalvelun.

Pinterest

Muita julkaisuja Whitestone:lta