Didriksons verkkokauppa

Tilaaja: Didriksons

Ajankohta: 2014 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Jussi Moilanen

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Myynti, Tietohallinto, Toiminnanohjaus ERP, Big Data, Maksaminen, Mobiilikehitys, Verkkokaupparatkaisut, Webkehitys, Android, iOS, Julkaisujärjestelmä CMS, Kauppa, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Didriksons, viskan, Viskan ETM, responsiivisuus, responsiivinen, verkkokauppa, Verkkokauppaohjelmisto, verkkokaupparatkaisu, verkkokauppa-alusta, Kansainvälistyminen, Kansainvälisyys, kieliversiot

post_image

Didriksons verkkokauppa lanseerattiin!

"Olemme nyt julkaisseet verkkokauppamme osoitteessa didriksons.com. Kehitimme Viskanin kanssa inspiroivan verkkokaupan, josta olemme hyvin ylpeitä. Verkkokauppaa kehittäessä olemme huomioineet kansainvälisen kaupankäynnin ja suuret asiakasmäärät myös Pohjoismaiden ulkopuolella.

Viskan on ollut sitoutunut kumppani läpi projektin. Viskanin verkkokauppaosasto on toteuttanut useita samankaltaisia projekteja erittäin vakuuttavasti.

Olemme rakentaneet kestävän pohjan digitaaliselle laajentumisellemme sivustolla, joka tarjoaa kattavat tuotetiedot kuluttajille ja jälleenmyyjille, kannustaen samalla ostoksien tekoon.", kuvailee Didriksonsin sadeasujen projektipäällikkö Tom Berggen.

“Projekti Didriksonsin kanssa on ollut erittäin innostava, varsinkin siksi, että Didriksons on kansainvälinen sivusto, eri valikoimilla ja kielillä 22 eri maassa. Yksityiskohtiin keskittymisen ansiosta olemme erittäin tyytyväisiä lopputulokseen ja sivuston tuntumaan. Yhteistyö Didriksonsin asiantuntevan sisäisen markkinoinnin ja IT-osaston kanssa on tehnyt päätöksenteosta tehokasta, jonka ansiosta olemme pystyneet tekemään nopeita muutoksia matkan varrella ja saavuttaneet lopputuloksen josta olemme erittäin ylpeitä”, kertoo Viskanin projektijohtaja Claes Wettéus.

Pinterest

Muita julkaisuja Viskan Oy Ab:lta