Demi.fi

Tilaaja: A-lehdet

Toimittajan yhteyshenkilö: Janne Kalliola

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Webkehitys, Ketterät menetelmät, Integraatiot, Sisällönhallinta, Arkkitehtuuri, Julkaisujärjestelmä CMS, Open source, Media, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, Drupal, MongoDB, MySQL

post_image

Demi on suomen suosituin nuorten tyttöjen lehti Suomessa. Verkkopalvelu Demi.fi taas on kohderyhmänsä suosituimpia verkkopalveluita yli 3 miljoonalla viikoittaisella sivulatauksella. Yhdessä lehti ja palvelu tavoittavat jopa 75% kohderyhmästään.


Exove toteutti uuden Demi.fi –palvelun käyttäen Drupal 7 –julkaisujärjestelmää ja sen lukuisia valmiita contrib-moduleita, sekä tuotti kymmeniä asiakaskohtaisia moduleita kattamaan Demin asiakaskohtaisia tarpeita. Drupalin ohella projektissa käytettiin Nginx www-palvelinta, MongoDB ja MySQL tietokantoja, Apache Solr hakumoottoria, nopeita Memcached ja APC välimuistipalvelimia sekä Varnish HTTP-kiihdytintä. Onnistuneiden teknologiavalintojen ansiosta palvelu vastaa erittäin nopeasti nopeasti huolimatta suuresta sivulatausten ja samanaikaisten käyttäjien määrästä. Verkkopalvelun käyttöliittymät toteutettiin responsiivisesti, jotta se palvelisi tasapuolisesti tavallisia selaimia ja mobiilikäyttöä.

Projekti toteutettiin ketterästi scrum-menetelmällä, ja Exoven tiimi työskenteli tiiviisti sekä A-lehtien oman tuotekehitystiimin sekä Demin toimituksen kanssa.
Lopputulos on ilostuttanut käyttäjiä, ja palvelun käyttö on lanseerauksen jälkeen kaksinkertaistunut jopa 90 000 viikkokävijään.

Lisätietoa: http://www.exove.com/cases/demifi


Pinterest

Muita julkaisuja Exove:lta