Decoartin nettikauppa

Decoartin nettikauppa toteutettiin Kotisivukoneen verkkokaupparatkaisun avulla. Decoart myy yksilöllistä, käsin maalattua sisustustaidetta Helsingin Itäkeskuksessa Kauppakartanonkadulla ja netissä.

- Olemme olleet Kotisivukoneen asiakkaita nelisen vuotta, Decoartin toiminnan alusta alkaen. Meille oli tärkeää saada nopeasti selkeät, toimivat ja kohtuuhintaiset nettisivut pystyyn, joita voi myös itse päivittää ja muokata. Tämä onnistui Kotisivukoneen ja heidän kanssaan yhteistyötä tekevän graafikko Neiti Sieväsen kanssa. Kun sivut oli luotu, on niiden täydentäminen ja päivitys sujunut hyvin itse, Kotisivukoneen asiakastuen osaajien avustuksella, Heini Mannerberg kertoo.

- Pienyrityksessämme päätöksiä tehdään usein nopeasti. Nettisivujen pitää pysyä mukana tahdissa ja itse sivuja päivittämällä se onnistuu saman tien. Kotisivukoneella on helposti päivitettävät nettisivut ja uudet tiedot saadaan julkaistua nopeasti ja joustavasti ja se sopii meille. Arvostamme myös asiantuntevaa ja ystävällistä tukea, jota Kotisivukoneelta saa nopeasti päivityskysymyksissä tai vaikka uusien ominaisuuksien hankintaa harkittaessa.

Omat kotisivut ovat parantaneet yrityksen nettinäkyvyyttä ja asiakastiedotusta.
- Alusta asti oli selvää, että tarvitsemme omat kotisivut. Saamme uudet tuotteet, tiedotteet, kampanjat ja muun informaation nettisivuilla näkyviin ajantasaisena. Iso osa asiakkaistamme on tutustunut meihin ja valikoimaamme ensin nettisivuillamme ja tullut sitten käymään kivijalkakaupassamme. Tauluistamme valtaosa on varastossa muualla ja nämäkin tuotteet saadaan näkyviin kotisivuillamme. Nettikauppa toimii mainiosti myös tuoteluettelonamme.

Decoartille on ollut hyötyä myös monista Kotisivukoneen lisäominaisuuksista.
- Hyödyllisiä ominaisuuksia on paljonkin. Esimerkiksi postituslista on meille tärkeä viestintäväline, kun on kerrottavaa asiakkaille tai muille sidosryhmille. Kuva-albumi on myös osoittautunut suosituksi ja hyödylliseksi. Oman toiminnan kehittyessä on keskeistä, että nettisivut joustavat tarpeen mukaan. Kotisivukone kehittää kotisivujen ja verkkokaupan ominaisuuksia koko ajan ja esimerkiksi meidän tuotepäivityksemme helpottuivat suuresti, kun tuotteen pystyi liittämään useaan tuoteryhmään yhdellä kertaa.

Tutustu Deacoartin kotisivuihin ja nettikauppaan osoitteessa www.decoart.fi


Katso, kuinka helposti voit perustaa verkkokaupan ja tehdä omat nettisivut!

Suosittelija:

Oman toiminnan kehittyessä on hyvä, että myös nettisivut joustavat tarpeen mukaan.

Heini Mannerberg

Referenssi Decoartin nettikauppa
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Markkinointi
Webkehitys
Verkkokaupparatkaisut
Kotisivut
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Kotisivukone:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana
Logistiikan ja varastoinnin trendit 2018: toimitusnopeus, IoT ja varaston automaatio