DB-Managerin toimittama C-Route tehostaa myynnin, markkinoinnin ja huollon työtä

Tilaaja: Fastems Oy Ab

Toimittajan yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Rauno Uusitalo 0505562033

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Microsoft, Windows, Asiantuntijapalvelut, IT, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

DB-Manager on toimittanut SuperOffice CRM ja C-Route asiakkaat kartalla ohjelmiston Fastems Oy Ab:lle. Viimeeksi toimitettu C-Route helpottaa asiakaskäyntien suunnittelua ja säästää aikaa.

Fastems tunnetaan tuottavuutta lisäävistä tehdasautomaatiojärjestelmistään kaikkialla maailmassa. Tuotteita ovat joustavien valmistusjärjestelmien (FMS), robottipohjaisten automaatioratkaisujen sekä niihin liittyvien palvelujen toimittaminen konepajateollisuudelle. Yritys työllistää yli 380 henkilöä eri puolilla maailmaa.
Fastemsin liikeideana on parantaa asiakkaiden kilpailukykyä automaation ja miehittämättömän tuotannon avulla, jotta he saavat hyödynnettyä mahdollisimman paljon jokaisesta vuoden 8760:stä tunnista.

”Aikaisemmin kohdealueenasiakkaita rajattiin postinumerolla ja sijainnit tarkasteltiin ja reitit suunniteltiin käsityönä. Työ oli hankalaa ja vei paljon aikaa. Nyt yhdellä klikkauksella voi avata kohdealueen asiakkaat kartalle, mikä helpottaa matkan suunnittelua ja asiakkaiden sijaintien hahmottamista. Kartalla näkyviä asiakkaita voi rajata vaikka prospekteihin tai asiakkaisiin ja ikonin väristä näkee milloin asiakkaaseen on viimeksi oltu yhteydessä. Ikonia klikkaamalla pääsee takaisin SuperOfficeen kyseisen asiakkaan tietoihin.”

”Messukävijöiden visualisointi kartalla helpottaa resurssien kohdentamista ja priorisointia liidien seuraamisessa, kun mahdolliset liidikeskittymät näkyvät kartalla. Paikallisten tapahtumien markkinoinnissa kutsujen voidaan kohdistaa tietyn säteen sisällä oleville asiakkaille, jolloin turhalta – joskus jopa ärsyttävältä – asiakasviestinnältä vältytään. Huoltokäyntien suunnittelussa asiakkaiden sijaintitieto helpottaa resurssien kohdentamista.”

Suosittelija:

Fastems Oy Ab, Jarno Ahokas

Pinterest

Muita julkaisuja DB-Manager Oy:lta