DB-Manager toimittaa SuperOffice CRM järjestelmän ABC Solutions Oy:lle

Tilaaja: ABC Solutions Oy

Ajankohta: 2016 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Rauno Uusitalo 0505562033

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Microsoft, Windows, Wordpress, Asiantuntijapalvelut, IT, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, SuperOffice, WinPlan ERP, FuturaPlan ERP, eMarketeer, Fusion

post_image

DB-Manager on toimittanut SuperOffice CRM järjestelmän ABC Solutions Oy:lle. Järjestelmän tavoitteena on tehostaa operatiivista toimintaa ja tukea asiakkuuksienhallintaa sekä myynti- ja markkinointityötä. Järjestelmän käyttöönotto on juuri aloitettu.

ABC Solutions ohjaa eri johtamisjärjestelmien kehittämistä ja käyttöönottoa. Asiakaskunta koostuu mm. elintarviketeollisuuden, elintarvikepakkausteollisuuden ja tukkukaupan yrityksistä.

DB-Manager Oy on asiakaslähtöinen ohjelmistoyritys, joka kehittää asiakkaidensa tuottavuutta ja kannattavuutta parantavia ohjelmistoratkaisuja. DB-Manager Oy on kehittänyt vuodesta 1984 lähtien asiakkaidensa kanssa yhteistyössä ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan. Yrityksen asiakaskunta koostuu suurelta osin Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa toimivista yrityksistä.

DB-Manager Oy:n markkinoimia ohjelmistoratkaisuja ovat SuperOffice CRM, eMarketeer, WinPlan ERP, FuturaPlan ERP ja Fusion keittiösuunnitteluohjelmisto.

Pinterest

Muita julkaisuja DB-Manager Oy:lta