DB-Manager Oy toimittaa toiminnanohjausjärjestelmän Lepolan Puusepät Oy:lle

Tilaaja: Lepolan Puusepät Oy

Ajankohta: 2016 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Rauno Uusitalo 0505562033

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Microsoft, Windows, Asiantuntijapalvelut, IT, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, WinPlan ERP

post_image

Lepolan Puusepät Oy on valinnut DB-Manager Oy:n toiminnanohjausjärjestelmänsä toimittajaksi. Toimitettavan WinPlan ERP toiminnanohjausjärjestelmän tavoitteena on tehostaa tuotantoa merkittävästi.

Lepolan Puusepät on puuovien ja ikkunoiden valmistukseen erikoistunut puusepänliike. Yritys valmistaa vakiomalliston lisäksi erikoismuotoisia ikkunoita ja ovia myös mittatilauksena asiakkaan toiveiden ja mittojen mukaisesti. Yrityksen ikkuna- ja ovituotannon perinteet ovat jo 50 vuoden takaa.

DB-Manager Oy on asiakaslähtöinen ohjelmistoyritys, joka kehittää asiakkaidensa tuottavuutta ja kannattavuutta parantavia ohjelmistoratkaisuja. Yritys on kehittänyt vuodesta 1984 lähtien asiakkaidensa kanssa yhteistyössä ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan.

Pinterest

Muita julkaisuja DB-Manager Oy:lta