DB-Manager Oy toimittaa eMarketeer monikanavamarkkinointipalvelun Tampereen kauppakamarille

Tilaaja: Tampereen kauppakamari

Ajankohta: 2016 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Rauno Uusitalo 0505562033

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Microsoft, Windows, Wordpress, Asiantuntijapalvelut, IT, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, SuperOffice, eMarketeer, WinPlan ERP, FuturaPlan ERP, Fusion

post_image

DB-Manager Oy on toimittanut eMarketeer monikanavamarkkinointipalvelun Tampereen kauppakamarille. Tampereen kauppakamari on jo lähettänyt ensimmäisen uutiskirjeen uudella työkalulla.

eMarketeer mahdollistaa edistyneen sähköpostimarkkinoinnin, uutiskirjeet, tapahtumien hallinnan, markkinoinnin automaation, verkkosivujen toteutuksen ja kävijäseurannan, verkkolomakkeet, tyytyväisyyskyselyt, mobiilisovellukset ja Facebook markkinoinnin.

Tampereen kauppakamari edistää elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, yrittäjyyttä, tervettä kilpailua, kansainvälistymistä ja markkinataloutta toiminta-alueellaan, Pirkanmaalla. Lisäksi se valvoo toiminta-alueensa elinkeinoelämän etuja sekä edistää elinkeinoelämän ja viranomaisten välistä yhteistoimintaa.

DB-Manager Oy on asiakaslähtöinen ohjelmistoyritys, joka kehittää asiakkaidensa tuottavuutta ja kannattavuutta parantavia ohjelmistoratkaisuja. Yritys on kehittänyt vuodesta 1984 lähtien asiakkaidensa kanssa yhteistyössä ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan. Yrityksen asiakaskunta koostuu suurelta osin Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa toimivista yrityksistä.

DB-Manager markkinoimia ohjelmistoratkaisuja ovat SuperOffice CRM, eMarketeer, WinPlan ERP, FuturaPlan ERP ja Fusion keittiösuunnitteluohjelmisto.

Pinterest

Muita julkaisuja DB-Manager Oy:lta