DB-Manager Oy toimittaa eMarketeer monikanavamarkkinointipalvelun laajennuksen Tampereen kauppakamarille

Tilaaja: Tampereen kauppakamari

Ajankohta: 2016 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Toimitusjohtaja Rauno Uusitalo 0505562033

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Myynti, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Microsoft, Windows, Asiantuntijapalvelut, Järjestöt ja yhdistykset, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Ohjelmisto, Toteutustyö, eMarketeer, FuturaPlan ERP, WinPlan ERP, Fusion, SuperOffice CRM

post_image

DB-Manager Oy toimitti elokuussa eMarketeer monikanavamarkkinointipalvelun Tampereen kauppakamarille. Tampereen kauppakamari sai palvelun nopeasti käyttöönsä ja laajentaa jo elokuussa merkittävästi palvelun käyttöään kaksinkertaistamalla kontaktimäärän. Tampereen kauppakamarin viestintäpäällikkö Noora Hietanen kertoo, että eMarketeeria aletaan käyttää nyt myös uusasiakashankintaan. Lisäksi Noora kehaisee, että ”eMarketeerin kanssa on mennyt mainiosti”.

eMarketeer mahdollistaa edistyneen sähköpostimarkkinoinnin, uutiskirjeet, tapahtumien hallinnan, markkinoinnin automaation, verkkosivujen toteutuksen ja kävijäseurannan, verkkolomakkeet, tyytyväisyyskyselyt, mobiilisovellukset ja Facebook markkinoinnin.

Tampereen kauppakamari edistää elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, yrittäjyyttä, tervettä kilpailua, kansainvälistymistä ja markkinataloutta toiminta-alueellaan, Pirkanmaalla. Lisäksi se valvoo toiminta-alueensa elinkeinoelämän etuja sekä edistää elinkeinoelämän ja viranomaisten välistä yhteistoimintaa.

DB-Manager Oy on asiakaslähtöinen ohjelmistoyritys, joka kehittää asiakkaidensa tuottavuutta ja kannattavuutta parantavia ohjelmistoratkaisuja. Yritys on kehittänyt vuodesta 1984 lähtien asiakkaidensa kanssa yhteistyössä ohjelmistoratkaisuja, jotka auttavat asiakkaita menestymään omassa liiketoiminnassaan. Yrityksen asiakaskunta koostuu suurelta osin Suomessa, Ruotsissa ja Baltian maissa toimivista yrityksistä.

DB-Manager markkinoimia ohjelmistoratkaisuja ovat SuperOffice CRM, eMarketeer, WinPlan ERP, FuturaPlan ERP ja Fusion keittiösuunnitteluohjelmisto.

Suosittelija:

Noora Hietanen, viestintäpäällikkö

Pinterest

Muita julkaisuja DB-Manager Oy:lta