DB-Manager Oy sijoittui suomalaisten Menestyjäyritysten joukkoon

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Projektinhallinta, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Mobiilikehitys, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Microsoft, Windows, Wordpress, Asiantuntijapalvelut, IT, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö

post_image

DB-Manager sijoittui tuoreimmassa seurannassa taloudellisen suorituskykynsä perusteella sekä oman toimialansa että koko maan yritysten parhaimmistoon. DB-Managerin saama Balance Consulting Menestyjäluokituksen arvosana on erinomainen. “Menestyjä-yritys on suomalaisen kilpailukyvyn ja kehityksen tukipilari. Menestys rakentuu useita eri osa-alueista, kuten osaavasta yritysjohdosta, omistautuneesta henkilökunnasta, tehokkaista prosesseista sekä asiakkaan ymmärtämisestä”, Kauppalehden verkkosivuilla kerrotaan.

Menestyjäluokituspisteet lasketaan usean eri tunnusluvun pohjalta. Käytetyt mittarit ovat kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, omavaraisuus ja riskinsietokyky. Nämä luokituksessa käytetyt tunnusluvut on pyritty valitsemaan mahdollisimman toimialariippumattomasti.

Menestys ja kasvu ovat aina yhteistyön tulosta. Ilman sidosryhmiämme emme olisi onnistuneet tavoitteissamme. Siksi haluammekin kiittää asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja henkilöstöämme kasvun mahdollistamisesta. Jatketaan yhdessä eteenpäin ja tehdään kuluvasta vuodesta entistäkin parempi.

Pinterest

Muita julkaisuja DB-Manager Oy:lta