DB-Manager Oy jälleen Suomen parhaiden yritysten joukossa

Tagit: Asiakkuudenhallinta CRM, Markkinointi, Toiminnanohjaus ERP, Tuotekehitys ja suunnittelu, Integraatiot, Ketterät menetelmät, Käyttöliittymäsuunnittelu, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Microsoft, Windows, Asiantuntijapalvelut, IT, Rakentaminen, Valmistava teollisuus, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, SuperOffice, WinPlan ERP, FuturaPlan ERP, eMarketeer, Fusion

post_image

DB-Manager Oy on jälleen ansainnut paikkansa Suomen parhaiden yritysten joukossa. DB-Manager Oy kuuluu taloudellisen ja toiminnallisen menestyksensä ansiosta Huippuyrityksiin.

Huippuyritys määritellään siten, että vain noin kolme promillea suomalaisista yrityksistä täyttää kriteerit. Huippuyritykset ovat taloudellisesti vahvoja ja saavuttaneet Balance Consultingin yritysluokituksessa erinomaisen arvosanan edellisten viiden mittausvuoden aikana. Huippuyritys on saanut viiden tuoreimman mittausvuoden aikana jatkuvasti yli 70 pistettä luokituksessa. Luokituksen pisteet lasketaan kuuden eri osa-alueen pisteiden perusteella, joita ovat kasvu, kannattavuus, tulos, maksuvalmius, vakavaraisuus ja riskinsietokyky.

DB-Manager on kiitollinen asiakkailleen ja yhteistyökumppaneilleen hyvästä yhteistyöstä, mikä on mahdollistanut DB-Managerin kuulumisen suomalaisten yritysten valiojoukkoon. Menestys ja kasvu ovat aina yhteistyön tulosta. Ilman sidosryhmiämme emme olisi onnistuneet tavoitteissamme. Siksi haluammekin kiittää asiakkaitamme, yhteistyökumppaneitamme ja henkilöstöämme kasvun mahdollistamisesta. Jatketaan yhdessä eteenpäin ja tehdään tulevaisuudesta entistäkin parempi.

Pinterest

Muita julkaisuja DB-Manager Oy:lta