DataInfo tarjoaa meille ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen

”Yhteistyömme DataInfon kanssa on alkanut jo Istekki Oy:n perustamisvuonna 2009, mutta tiivistynyt lähivuosina entisestään. Olemme huomanneet, että mobiilipäätelaitemarkkinassa on tapahtunut suuria muutoksia lähivuosien aikana. Päätelaitteiden elinkaaret ovat lyhentyneet ja uusia malleja tulee ja menee vuoden aikana monia kymmeniä. Myös päätelaitteiden hinnoittelut vaihtuvat jatkuvasti ja siksi meille onkin tärkeää, että toimimme kumppanin kanssa, jolta saamme tiedon muutoksista mahdollisimman pian ja hinnoittelu on aina kilpailukykyinen”, jatkaa Partanen.

”Yksikkömme hankinnat keskittyvät yleensä matkapuhelimiin sekä lisätarvikkeisiin, jotka päätyvät loppuasiakkaidemme käyttöön. Tuotamme asiakkaillemme itse myös esiasennuspalvelua, tukipalveluita sekä sovellustestausta. Oikeat päätelaitteet ovat erittäin tärkeitä komponentteja tässä kokonaisuudessa.

”DataInfon vahvuudet ovat ehdottomasti nopeat toimitukset, kilpailukykyinen hinnoittelu sekä ProShop asiointijärjestelmä. Myös oma yhteyshenkilö ja toimiva asiakaspalvelu ovat meille tärkeitä asioita. ProShop on yhteistyömme näkyvin muoto. Sieltä on helppo nähdä päätelaitteiden saatavuudet ja hinnoittelut. Lisäksi järjestelmä on selkeä ja yksinkertainen käyttää. Työaika ei kulu ainoastaan tilausten tekemiseen ja tavaratkin toimitetaan usein jo seuraavana päivänä.

DataInfo tarjoaa meille ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen ja näin me voimme tarjota sen myös omille asiakkaillemme”, tiivistää Susanna Partanen.

Lue koko referenssi >>

Suosittelija:

Susanna Partanen

Referenssi DataInfo tarjoaa meille ensiluokkaisen käyttäjäkokemuksen
Tilaaja: Istekki
Ajankohta:2009 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Suvi Pihkanen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Hankinta
Tietohallinto
Julkishallinto
Laitteet
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana