Data ja analytiikka -koulutus

Tagit: Big Data, Koulutusala, Johtamistyö, Koulutus, data, Data-analyysi, liiketoiminnan digitalisointi, tietojohtaminen

Edutech on toteuttanut useita data-analytiikan koulutuksia alan huippuasiantuntijoiden kanssa. Keväällä 2015 toteutettiin Data ja analytiikka liiketoiminnan kehittämisessä. Koulutus sai erinomaiset palautteet ja asiakkaat kiittelivät saamiaan hyötyjä ja uusia oivalluksia, joita he pääsivät heti toteuttamaan organisaatioissaan. Koulutuksen seuraava toteutus alkaa marraskuussa 2015 ja ilmoittautumisaika on parhaillaan käynnissä.

Tutustu koulutukseen >>

Suosittelija:

”Uusien työtehtävien myötä etsin täsmäpakettia, jolla pääsisin datan ja analytiikan aihepiiriin nopeasti entistä syvemmälle. Edutechin koulutus oli napakymppi – juuri sopiva tarpeisiimme! Koulutus tarjosi innostavan kombinaation tieteellisiä tutkimustuloksia ja empiirisiä kokemuksia. Suurin oivallukseni oli se, ettei tiedolla johtamista kehitetä pelkästään rahalla ja hevosella, vaan ehdoton edellytys on monipuolista tietoa arvostava tiedolla johtamisen kulttuuri, jossa tietoa analysoidaan ja käsitellään moniammatillisesti. Tein lopputyöni aiheesta ”Tiedolla johtamisen kulttuuri organisaatiossa” ja sain kouluttajilta runsaasti konkreettisia ideoita ja esimerkkejä. Minulle aukenivat uudella tavalla myös avoimen datan ja some-datan hyödynnettävyys. Some-analytiikka on yksi esimerkki monipuolisesta datasta, jonka hyödyntämistä pohdimme kaupungillakin, step by step."

Mia Lumio, Projektipäällikkö, Tietoyksikkö, Tampereen kaupunki

Pinterest

Muita julkaisuja Edutech, Tampereen teknillisen yliopiston täydennyskoulutuskeskus:lta