Csolutor auttaa HappyOrNot Ltd:tä kasvamaan Salesforce järjestelmän avulla

Csolutor ja HappyOrNot:in yhteistyö alkoi vuonna 2014, kun HappyOrNot huomasi voimakkaan kasvun myötä liiketoimintahaasteita. Yrityksellä oli haasteita liidikuorman hoitamisessa ja manuaalinen laskutus sekä eri järjestelmissä, sähköpostissa ja Excel listoissa olevat asiakastietojen hallinta vaativat liikaa työaikaa. Lisäksi alati kasvava jälleenmyyntiverkosto kaipasi uusi työkaluja toimintansa tueksi.

HappyOrNot tarvitsi voimakkaasti kasvavan jälleenmyyntiverkoston kanssa kommunikointiin sekä asiakaskohtaisten tietojen (liidit, tilaukset, laskutus, maksut ja support tikettien) hallinnan tueksi järjestelmän, joka on auttanut yritystä kasvamaan yhä suuremmaksi. Liiketoiminnan tueksi valikoitui usean eri järjestelmän joukosta ja Csolutorin asiantuntijoiden avulla Salesforce CRM järjestelmä lisäosineen. 

Toimitusjohtaja Heikki Väänänen toteaa Csolutorin kanssa tehdystä yhteistyöstä:
"Csolutor oli ainoa toimittaja, joka pystyi määrittelemään tarjoamansa meille sekä antamaan tälle kokonaispaketille kustannustehokkaan kiinteän hinnan. Csolutor jopa ylitti odotuksemme. He mm. auttoivat meitä järjestelmän valinnassa, selvittivät meille sopivia lisäosia, tekivät demoympäristöjä ja pystyivät myös konsultoimaan liiketoiminnallisesti."

Csolutor jatkaa edelleen HappyOrNot:in Salesforce ympäristön kehittämistä leveimmin hymyilevän hymiön merkeissä.

Pinterest

Muita julkaisuja Csolutor Oy:lta