Cosmos PackAware palvelu älykkääseen pakettien ja rahdin seurantaan

Tilaaja: Useita kone ja laitevalmistajia

Ajankohta: 2015 - 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Timo Hanhimäki

Tagit: Hankinta, Logistiikka, Supply chain management SCM, Big Data, IoT, Ketterät menetelmät, Linux, Windows, Asiantuntijapalvelut, IT, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Telekommunikaatio, Laitteet, Valmisohjelmisto, Toteutustyö

post_image

PackAware on rahdin, sekä erityisesti yksittäisten tilausten ja pakettien älykkääseen seurantaan tarkoitettu palvelu.

Palvelu tukee paketin sijainnin seuraamisen lisäksi muun muassa kiihtyvyyden, kosteuden ja lämpötilan valvontaa, mikä mahdollistaa haitallisten tapahtumien ja ongelmien havaitsemisen sekä reaaliajassa tai vaikkapa useiden kuukausien päästä toimituksesta.

PackAware Coco – tuoteperheen jäljityslaitteet ovat sellaisenaan valmiita kiinnitettäviksi paketteihin. Pakettiin kiinnitykseen jälkeen laite kerää dataa sensoreistaan ja lähettää sen palveluun saataville.

Moderni ja mobiiliystävällinen selainkäyttöliittymä mahdollistaa palvelun käytön hankalissakin paikoissa, esimerkiksi puhelimen avulla pakkaamossa. Tilausten seuranta tapahtuu asiakkaan oman PO numeron tai muun tilausviitteen avulla. Tilaukseen on myös liitettävissä kaikki oleelliset dokumentit liitetiedostoina.

Palvelun esiversio sijaitsee osoitteessa https://packaware.com. Palvelun varsinaisen version käyttöönotto tulee tapahtumaan vuoden 2016 aikana.

Lisätietoja palvelusta ja laitteista on saatavissa yhteyshenkilöltä.

Pinterest

Muita julkaisuja CLS-Engineering Oy:lta