Consolida toimitti Freshdesk asiakastukipalvelun kotimaiselle diilipalvelu Offerilla Oy:lle.

Tilaaja: Offerilla Oy

Ajankohta: 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Kim Hiekkanen

Tagit: Asiakaspalvelu, Pilvipalvelut / SaaS, Asiantuntijapalvelut, IT, Telekommunikaatio, Konsultointi, Koulutus, Valmisohjelmisto, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Freshdesk

post_image

Kotimainen diilipalvelu Offerilla Oy starttasi toimintansa helmikuussa Suomessa ja yhdisti heti alkuun monikanavaisen asiakaspalvelun hyödyt Freshdeskillä! Palveluun liitettiin puheen lisäksi sähköposti- sekä offerilla.com -verkkosivuston chat -palvelukanavat.

Freshdesk nopeuttaa asiakaspalvelun työskentelyä tuomalla eri kanavista saapuvat yhteydenotot yhteen paikkaan käsiteltäväksi joten hallintaan ei tuhlata ylimääräistä aikaa ja samat tiedot ovat helposti kaikkien käyttäjien saatavilla. Ominaisuuksina käytössä ovat mm. sähköpostin käsittelyssä valmiit vastauspohjat sekä automatisoidut vastaukset. Puhekanavaan liitettiin paikallinen 09-numero sekä palvelun aukioloajat ja puheluihin vastaaminen onnistuu suoraan verkkoselaimesta sekä matkapuhelimella ilman erikseen asennettavia sovelluksia. Chat toimii palveluaikojen ulkopuolella lisäksi myös asiakkaiden yhteydenottolomakkeena.

Toimitus toteutettiin Startup -henkeen nopeasti ja sovitulle käyttöönottopäivälle saatiin sovitettua sekä koulutus että palvelun konfigurointi jolloin asiakkaan pääkäyttäjä pääsi myös itse osallistumaan käyttöönoton jokaiseen vaiheeseen. Päivittäinen käytön tuki tapahtuu kätevästi joko puhelimitse ja chatilla tai videoneuvottelulla sekä näytönjakamisella Google Apps for Work -palvelun kautta.

Lisätiedot:

Risto Juntunen / 050 3316 777
COO, Offerilla Oy
http://www.offerilla.com

Kim Hiekkanen / 044 981 9422
CEO, Consolida Oy
http://www.consolida.fi

Suosittelija:

Risto Juntunen

Pinterest

Muita julkaisuja Consolida Oy:lta