Clipp-huone: kassa ja ajanvaraus kauneuden alalle

Tilaaja: Clipp-huone

Tagit: Toiminnanohjaus ERP, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Myynti, Asiakaspalvelu, Markkinointi, Tuotekehitys ja suunnittelu, Pilvipalvelut / SaaS, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, Tehden, Tehoatoimintaan, kassajärjestelmä, ajanvarausjärjestelmä, asiakashallinta, tuotehallinta, varastonhallinta, Nettiajanvaraus

post_image

Tehden Kauneus on hius- ja kauneusalan ammattilaisten ohjelmisto, joka sisältää mm. kassaohjelman, asiakashallinnan ja nettiajanvarauksen.

Clipp-huone on turkulainen vuonna 1992 perustettu hiusalan yritys, jolla on kaksi toimipistettä kaupungissa. Yrityksen toimitusjohtaja ja yksi perustajista Kati Grundström on ollut tyytyväinen Tehden Kauneus -ohjelmistoon ja sen ominaisuuksiin.

Kati kertoo Clipp-huoneen kampaajien olevan tyytyväisiä erityisesti siihen, että pilvipalveluna toimivaa Tehdeniä voi käyttää helposti myös kotoa käsin. Tavaroiden kirjaaminen varastoon ja siirtäminen toiseen toimipisteeseen on ehdottomasti helpottanut toimintaa. Ajanvarauksessa monimuotoisuus ja nopea käyttäminen ansaitsevat erityiskiitoksen - positiivista palautetta nettiajanvarauksesta on tullut myös Clipp-huoneen asiakkailta!

Tehden-ohjelmisto on Katin mielestä helppokäyttöinen. Raportit ovat selkeät ja varsinkin inventaariaikana ohjelmiston avulla säästyy aikaa. Myös Tehdenin iloinen ja asiantunteva asiakaspalvelu saa Katilta kehuja. Lisäksi hän on tyytyväinen, että ohjelmiston kehityksessä on otettu heidän mielipiteensä huomioon. 

Koska Clipp-huoneen tarpeet ohjelmistolle olivat laajat, kokeili Kati useampaa ohjelmistoa perusteellisesti ennen valintaa. 


Suosittelija:

"Vaikka ohjelmassa on paljon ominaisuuksia ja se on järeä, on se myös hyvin käyttäjäystävällinen. Siinä Tehden on ehkä onnistunut parhaiten."

Kati Grundström, toimitusjohtaja

Pinterest

Muita julkaisuja Tehden Oy:lta