Clipp-huone: kassa ja ajanvaraus kauneuden alalle

Tehden Kauneus on hius- ja kauneusalan ammattilaisten ohjelmisto, joka sisältää mm. kassaohjelman, asiakashallinnan ja nettiajanvarauksen.

Clipp-huone on turkulainen vuonna 1992 perustettu hiusalan yritys, jolla on kaksi toimipistettä kaupungissa. Yrityksen toimitusjohtaja ja yksi perustajista Kati Grundström on ollut tyytyväinen Tehden Kauneus -ohjelmistoon ja sen ominaisuuksiin.

Kati kertoo Clipp-huoneen kampaajien olevan tyytyväisiä erityisesti siihen, että pilvipalveluna toimivaa Tehdeniä voi käyttää helposti myös kotoa käsin. Tavaroiden kirjaaminen varastoon ja siirtäminen toiseen toimipisteeseen on ehdottomasti helpottanut toimintaa. Ajanvarauksessa monimuotoisuus ja nopea käyttäminen ansaitsevat erityiskiitoksen - positiivista palautetta nettiajanvarauksesta on tullut myös Clipp-huoneen asiakkailta!

Tehden-ohjelmisto on Katin mielestä helppokäyttöinen. Raportit ovat selkeät ja varsinkin inventaariaikana ohjelmiston avulla säästyy aikaa. Myös Tehdenin iloinen ja asiantunteva asiakaspalvelu saa Katilta kehuja. Lisäksi hän on tyytyväinen, että ohjelmiston kehityksessä on otettu heidän mielipiteensä huomioon. 

Koska Clipp-huoneen tarpeet ohjelmistolle olivat laajat, kokeili Kati useampaa ohjelmistoa perusteellisesti ennen valintaa. 


Suosittelija:

"Vaikka ohjelmassa on paljon ominaisuuksia ja se on järeä, on se myös hyvin käyttäjäystävällinen. Siinä Tehden on ehkä onnistunut parhaiten."

Kati Grundström, toimitusjohtaja

Referenssi Clipp-huone: kassa ja ajanvaraus kauneuden alalle
Tilaaja: Clipp-huone
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Toiminnanohjaus ERP
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Myynti
Asiakaspalvelu
Markkinointi
Tuotekehitys ja suunnittelu
Pilvipalvelut / SaaS
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Valmisohjelmisto
Tuki- ja ylläpitotyö
Tehden Tehoatoimintaan kassajärjestelmä ajanvarausjärjestelmä asiakashallinta tuotehallinta varastonhallinta Nettiajanvaraus
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Tehden Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana
Logistiikan ja varastoinnin trendit 2018: toimitusnopeus, IoT ja varaston automaatio
Lappeenrannassa testataan pelillistä kuntoutusta - Physilect tukee fysioterapiaharjoittelua visuaalisen palautteen avulla