Chilifest -applikaatio

post_image

Chilifest Finland järjestetään 12.-14.8. Tampereen Tullinaukiolla ja Pakkahuoneella. Chilituotteiden ja -ruokien lisäksi löydät tapahtumasta tuttuun tapaan asiantuntijoiden vinkit chilin käytöstä ruoanlaitossa sekä kaikenlaista grillaamiseen liittyvää. Tarkoituksena on jakaa chilitietoutta ja ruoanlaittovinkkejä, nauttia herkullisista ruoista ja pitää hauskaa porukalla. Tänä vuonna Chilifest Finland laajentaa herkkujen maistelun myös juomapuolelle, kun Pakkahuoneella päästään tutustumaan eri pienpanimoiden tuotteisiin.

Tuttuun tapaan Chilifest Finland on kävijöille maksuton, ainoastaan Pakkahuoneella järjestettävään Tulli Beerfestiin ja Klubin puolella rokattavaan Chilirockiin peritään pääsymaksu. Sunnuntaina Pakkahuoneellekin on vapaa pääsy, kun Tulli Beerfest vaihtuu Chilifestin kilpailuareenaksi.

Tamperelainen Haltu Oy toteutti Chilifest Finland -tapahtumasovelluksen palvelemaan vierailijoiden tarpeita. Sovelluksessa on mukana käsiohjelma sekä aikataulut, tietoa kumppaneista sekä vaihtuvia tarjouksia tapahtuman yhteistyökumppaneilta.

Sovellus on kehitetty yhdessä tapahtuman järjestäjien kanssa erittäin ketterästi ja käyttäjälähtöisesti. Poppamies Oy:n toimitusjohtaja Marko Suksi kommentoi Haltulaisten suoritusta seuraavasti:

“Yhteistyö Haltun kanssa toimi saumattomasti heti alusta alkaen, tarpeemme ymmärrettiin ja meille kartoitettiin juuri sopivat toiminnallisuudet eikä aikaa tuhlattu. Applikaatio valmistui ajallaan ja käyttöliittymä on vielä helpompi ja näyttävämpi kuin osasin odottaa, käytettävyyden optimointiin oli selvästi panostettu. Tuotanto sujui ammattimaisesti ja sovittujen aikataulujen puitteissa.”

Haltu Oy:n erikoisalaa onkin nopealla aikataululla toteutetut digitalisaatioprojektit, joissa asiakkaan tarve muutetaan mobiili- tai web-sovellukseksi.

“Meille on tärkeää ymmärtää asiakkaan tarve ja se, mitä varten sovellusta ollaan tekemässä ja ketkä sovellusta tulevat käyttämään. Vasta tämän jälkeen voimme olla varmoja, että sekä me että asiakkaamme ovat tekemässä varmasti oikeita asioita.”, kommentoi Haltun toimitusjohtaja Mikko Sävilahti yrityksensä toimintatapaa. “Jokainen projekti pitää hoitaa maaliin niin, että asiakkaamme on valmis suosittelemaan meitä eteenpäin”, hän lisää.

Sovellus on ladattavissa sekä iPhonelle, että Androidille suoraan sovelluskaupasta tai Chilifest.fi -sivuston kautta. 

Suosittelija:

Yhteistyö Haltun kanssa toimi saumattomasti heti alusta alkaen, tarpeemme ymmärrettiin ja meille kartoitettiin juuri sopivat toiminnallisuudet eikä aikaa tuhlattu. Applikaatio valmistui ajallaan ja käyttöliittymä on vielä helpompi ja näyttävämpi kuin osasin odottaa, käytettävyyden optimointiin oli selvästi panostettu. Tuotanto sujui ammattimaisesti ja sovittujen aikataulujen puitteissa.

Marko Suksi

Referenssi Chilifest -applikaatio
Tilaaja: Chilifest Finland ry
Ajankohta:2016 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Mikko Sävilahti
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Markkinointi
Myynti
Tuotekehitys ja suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
IT
Järjestöt ja yhdistykset
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Android
iOS
React Native Javascript Electron
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Haltu Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!