CEF etsii näkemyksellistä ICT:n B2B-myyntipäällikköä

post_image

Tarkempia tietoja: http://www.cef.fi/yritys/ajankohtaista/etsimme-myyntipaallikkoa-ict-ratkaisuihimme/Meillä on yrityksessä menossa mielenkiintoinen murrosvaihe. Olemme vakiinnuttaneet toimintamme suomalaisena teollisuustietotekniikan suunnittelijana ja valmistajana. Nyt on seuraavien askelien aika.

Meidän suunnittelemia ja valmistamia tietokoneita löytyy kriittisinä toimilaitteina paperitehtaista, voimalaitoksista, tykin kyljestä, panssarivaunuista, tutkajärjestelmistä, valvontajärjestelmistä, rahtilaivoista, hissikuiluista, logistiikkajärjestelmistä ja esimerkiksi rahapeliautomaateista.

Uskomattoman moni asia pyörii Suomessa meidän tietokoneiden varassa! Mutta silti juuri kukaan ei tunne meitä.


Kerran eräs messuvieras luuli tunnistaneensa meidät, kertoi että on nähnyt logomme pakettiautojen kyljessä. Ei, meillä ei ole ainuttakaan pakettiautoa.

Haluan, että tähän saadaan muutos. Meidän asiakkaat ovat meihin todella tyytyväisiä, NPS-luvut hipovat huippuja. Mutta meistä ei juuri kukaan tiedä yhtään mitään. Keskisuuri yritys Savonlinnasta, jolla olisi kuitenkin tarjottavaa niin monelle muullekin yritykselle!

Tuumasta toimeen. Etsimme tällä hetkellä meidän ICT-myyntitiimiin näkemyksellistä ja aktiivista vetäjää myyntipäälliköksi. Haluan löytää siihen henkilön, kuka omalla esimerkillään, verkostollaan ja nykyaikaisen myynnin osaamisellaan saa vakiintuneen liiketoiminnan lentoon. Pääpaino on siis uusasiakashankinnassa.


Voisin kuvitella, että etsimäni virtuoosin viikkoaikataulu saattaisi näyttää tältä:

Maanantai: Sosiaalisen median kahlaamista. Blogikirjoituksen kirjoittamista. Tulevan viikon asiakastapaamisten varmistelua.

Tiistai: Loistava prospektitapaaminen uuden asiakasehdokkaan kanssa. Intoa täynnä kohti seuraavaa paikkaa! Pitkin päivää kuitenkin löytyy aikaa LinkedInille ja Twitterille.

Keskiviikko: Olemassa olevan avainasiakkaan kanssa tapaaminen, olemassa olevan raamisopimuksen uusiminen ja tulevan vuoden hintaneuvottelut.

Torstai: Aamupäivästä telco uunituoreen asiakkaan kanssa. Käydään yhdessä läpi tekniset yksityiskohdat. Käydään vielä kertaalleen läpi SLC:n ja MLC:n erot ja miksi me pidämme Unikulmaa yhtenä pahimmista kilpailijoistamme. Muistinko jo mainita SoSe:n?

Perjantai: Viikon asiakaslupausten lunastamiset. Tarjouksia ulos jne. Lisäksi tiimipalaveri oman myyntitiimin kanssa. Samoin sopimiset markkinointitiimin kanssa tulevista suuntalinjauksista. Hyvillä mielin viikonlopun viettoon! Ehkä parin SoMe-päivityksen jälkeen.

Mistä löytää meille B2B-myynnin virtuoosi?


Lupaan olla esimiehenä tukeva ja kannustava. Minusta on uskomattoman hienoa katsoa sitä tunteenpaloa, minkä näkemyksellisyys ja intohimo myyntityöhön tuovat. Tärkeintä on se, että odotukset ylittävä asiakaspalvelu on perusarvosi ja tietotekniikan avulla asiakkaan liiketoiminnan parantaminen intohimosi.

Olisitko se sinä? Tai tunnetko soveltuvaa luonnonlahjakkuutta? Olkaa minuun yhteydessä alla olevan linkin ohjeiden mukaisesti! Haku on käynnissä syyskuun loppuun asti.


Kimmo Juuti,
Johtaja, myynti ja markkinointi

Tarkempia tietoja: http://www.cef.fi/yritys/ajankohtaista/etsimme-myyntipaallikkoa-ict-ratkaisuihimme/

Bloggaus CEF etsii näkemyksellistä ICT:n B2B-myyntipäällikköä
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Webrosensor:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Markkinointi
Myynti
IoT
Valmistava teollisuus
Laitteet
Valmisohjelmisto
rekrytointi rekry
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Webrosensor:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa