CaseTerveystalo - Aidosti asiakaslähtöinen


Terveystalossa digitaalisen asioinnin kehittämiseen on panostettu suunnitelmallisesti jo usean vuoden ajan. Digitaalisten palvelujen kehitystä on ohjattu liiketoiminnan tavoitteista käsin onnistuneesti ja rima on pidetty kaiken aikaa korkealla. Tavoitteena on olla terveydenhuoltoalan suunnannäyttäjä Euroopassa.

Tietotalo on Terveystalon pitkäaikainen kumppani digitaalisten palveluiden kehittämisessä. Yhteisenä tavoitteena kehitystyössä on ollut terveyspalveluiden muuttaminen entistä asiakaslähtöisemmäksi.

Terveystalon palveluissa pyritään helppokäyttöisyyteen ja oikean ja ajankohtaisen tiedon välittämiseen asiakkaalle omien terveysvalintojen tueksi. Korkealuokkainen asiakaskokemus rakentuu asiakkaan kiinnostuksen mukaan personoitavista sisällöistä, asioinnin monikanavaisuudesta ja aina käden ulottuvilla olevista omista terveystiedoista.


Terveystalon digitaaliset palvelut

Terveystalo.com

Terveystalo on Suomen suurin terveyspalveluyritys, jonka 150 toimipaikassa laskettiin 4 miljoonaa potilaskäyntiä viime vuonna. Terveystalon verkkopalvelun pääsivusto toimii asiointipalveluiden sisääntulona kaikille asiakasryhmille. Sivusto kokoaa yhteen palveluiden käytön kannalta keskeiset sisällöt ja toiminnot - ajanvarauksen, tiedot palveluista ja asiantuntijoista sekä ajankohtaistiedotuksen. Näiden lisäksi ajankohtaiset markkinointikampanjat ja terveyteen liittyvät sisällöt ovat näkyvillä verkkopalvelussa.

Oma Terveys

Oma Terveys on Terveystalon digitaalisen asioinnin ja terveyteen liittyvän sisältöön keskittyvä palvelu. Palvelu tarjoaa asiakkaalle henkilökohtaisen näkymän omiin terveystietoihin ja omaan asiakassuhteeseen Terveystalon kanssa. Omaan terveydentilaan ja sen edistämiseen kannustava sisältö sekä henkilökohtaiseen hoitopolkuun liittyvät toiminnot ja ilmoitukset antavat mahdollisuuden tehdä päivittäin oman terveydentilan kannalta tärkeitä päätöksiä.

Oma Terveys -mobiilisovellus

Oma Terveys -mobiilisovelluksen avulla asiakas varaa ja hallitsee omia lääkärikäyntejä ja hoitotapaamisiaan, näkee oman potilashistoriansa aikajanalla, tarkistaa laboratoriokäyntien ja kuvantamisen tiedot. Sovelluksen avulla oman terveyden kannalta tärkeistä asioista ja päätöksistä voidaan tehdä jokapäiväisiä. Mobiilisovellus on liitetty potilastietojärjestelmään ja sovelluksessa on nähtävissä omat tiedot lääkemääräyksistä laboratoriotuloksiin.
Ajanvaraus

Ajanvaraus on keskeinen osa digitaalista asiointia. Jo yli 60%Terveystalon ajanvarauksista tehdään netissä tai mobiilissa. Ajanvarauspalvelu toimii moottorina monille verkko- ja mobiilisovelluksille. Verkkoajanvarauksen toteutuksessa on keskitytty rakentamaan käyttökokemuksesta helppo ja erilaisiin asiakastilanteisiin vastaava.

Työterveyspalvelu

Työterveyspalvelu toimii yritysten näkymänä oman henkilöstön terveydentilaan. Palvelun kautta on nähtävissä voimassa olevien sopimusten lisäksi muun muassa tiedot oman henkilöstön palveluiden käyttömääristä ja muita erilaisia raportteja. Työterveyspalvelun tarjoamat tiedot antavat lähtökohdan oman henkilöstön hyvinvoinnin tiedolla ohjaamiseen.

Ammattilaisten ja sidosryhmien extranetit

Terveystalossa työskenteleville asiantuntijoille, keskeisille asiakasorganisaatiolle, vakuutusyhtiöille ja kunnille suunnatut extranet-palvelut helpottavat rutiininomaisia tietotarpeita sekä tuottavat asiantuntijoiden ja organisaation tarvitsemia raportteja ja analyyseja.

Lisätietoja Case Terveystalo

Referenssi CaseTerveystalo - Aidosti asiakaslähtöinen
Tilaaja: Tereydenhuolto
Ajankohta:2010 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Tietotalo Infocenter Oy, toimitusjohtaja Mika Pitkämäki, +358 50 555 3630
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä
Arkkitehtuuri
Integraatiot
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta
Webkehitys
Android
iOS
Julkaisujärjestelmä CMS
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Tietotalo Infocenter Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana
Logistiikan ja varastoinnin trendit 2018: toimitusnopeus, IoT ja varaston automaatio
Lappeenrannassa testataan pelillistä kuntoutusta - Physilect tukee fysioterapiaharjoittelua visuaalisen palautteen avulla