Case Teleste

Tilaaja: Teleste

Ajankohta: 2013 -

Tagit: Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Tuotanto, IoT, Laadunvarmistus, Tietoturva, Microsoft, Windows, Julkishallinto, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Konsultointi, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, julkinen turvallisuus

post_image

CEF Telesten teknologiakumppanina

CEF on kehittänyt Telesten vaatimusten mukaisen rautatiekäyttöön soveltuvan Mobile Network Recorder – videotallentimen osaksi Telesten markkinoimaa järjestelmää.

Laite on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin kestämään mm. tärinää ja kuumuutta. Vaativiin olosuhteisiin suunnatut laitteet ovat CEF:n erikoisalaa ja heillä on kykyä sekä halua kehittää laitteita haastaviin käyttötarkoituksiin sekä olosuhteisiin.

”Projektityöskentely CEF:n kanssa sujui saumattomasti ja minut pidettiin hyvin ajan tasalla projektin etenemisen suhteen projektin alusta loppuun saakka. Tuote vastaa odotuksia ja täyttää vaatimuksemme erinomaisesti”, kertoo Jouni Johansson, Teleste Video Networks-yksikön tuotepäällikkö.

”Control Express Finland onnistui tuotekehityksessään huomioimaan oman järjestelmämme ja asiakkaidemme tarpeet ja toimimaan erinomaisesti lyhyestä aikataulusta huolimatta”, kertoo Oliver Nitre, Telesten Video Network-yksikön johtaja. Yhteistyön puitteissa on tarkoitus kehittää uusia vastaavia ratkaisuita jatkossakin lisäämään Telesten kilpailukykyä markkinoilla.

Suosittelija:

Oliver Nitre ja Jouni Johansson

Pinterest

Muita julkaisuja CEF Control Express Finland Oy:lta