Case Swiss

Tilaaja: Swiss

Tagit: Asiakaspalvelu, Asiakkuudenhallinta CRM, BI ja raportointi, Pilvipalvelut / SaaS, Analytiikka, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, asiakaskokemus, Asiakaskokemuksen johtaminen, Asiakastyytyväisyys, Asiakaspalvelukysely

post_image

Swiss on toteuttanut Questbackin järjestelmän avulla matkustajille jatkuvan verkkokyselyn, jossa seurataan asiakaskokemusta 15 kontaktipisteessä – strategisesti käänteentekevin tuloksin.


Haaste:
Swiss halusi erottua joukosta saavuttamalla entistä paremman asiakastyytyväisyystason.

Ratkaisu:
Quesback suunnitteli ainutlaatuisen verkkokyselyn SWISSin olemassa olevien asiakaspalvelukyselyiden tilalle. Ratkaisun ansiosta Swiss voi suunnitella kyselylomakkeet sisältämään entistä yksityiskohtaisempia tietoja asiakkaasta ja lennosta. Kysely ohjaa vastaajia kuvien avulla, jotta saavutetaan korkea vastausaste ja saadaan entistä käyttökelpoisempia ja tarkempia tietoja. Kysely on responsiivinen, joten siihen on miellyttävä vastata päätelaitteesta riippumatta.

Tulokset:
Matkustajien vastaukset ovat käytettävissä reaaliajassa, joten lentoyhtiö voi reagoida palautteeseen nopeasti. Jos asiakas on pyytänyt Swissiä ottamaan yhteyttä, se onnistuu lyhyessä ajassa. Avoimet kysymykset ovat auttaneet Swissiä tunnistamaan uusien tuotteiden ja palveluiden käyttöönottoon liittyviä ongelmia, ja reaaliaikaisen raportoinnin ansiosta yritys voi hyödyntää palautteen tehokkaasti päätöksenteossaan.

"Asiakastyytyväisyyskyselyohjelma auttaa Swissiä tekemään investointeja , joilla on mahdollisimman suuri myönteinen vaikutus asiakaskokemukseen."

Samuel Rodenhausen, markkinatutkimusjohtaja, Swiss.

Lue koko case täältä>>

Pinterest

Muita julkaisuja Questback Oy:lta