Case Sinebrychoff

post_image

Lähtötilanne:

Keväällä 2011 Sinebrychoff toi Suomen markkinoille uudistuneen Tuborg-brandin. Brandin tarkoitus oli näkyä ja kuulua siellä missä nuoret aikuiset viihtyvät. Tällaisiksi paikoiksi määriteltiin erilaiset klubitapahtumat, keikat ja festarit. Halutun kohderyhmän tavoittamiseksi oli kuitenkin tarve löytää tapahtumanäkyvyyden ohella muita sopivia ympäristöjä. Sinebrychoffilla tiedostettiin, että yksi tällainen tärkeä ympäristö on sosiaalinen media, jossa oikealla ja kannattavalla tavalla toimiminen vaati siihen erikoistunutta osaamista.

Ratkaisu:

Tuborgille laadittiin Suomen markkinoille sopiva sosiaalisen median konsepti sekä luotiin oma Facebook-sivu. Dingle suunnittelee ja tuottaa sivulla näkyvän mielenkiintoisen ja aktivoivan sisällön, vastaa sitä tukevasta tehokkaasta mainonnasta sekä ylläpitää keskustelua brandin ja tykkääjien välillä. Facebookin ohella Tuborg toimii Dinglen johdolla nykyisin myös Instagramissa ja YouTubessa.

Tulokset:

Vuoden 2012 aikana Tuborg-brandin tunnettuus yli kaksinkertaistui kohderyhmän keskuudessa, mistä osittainen kiitos kuuluu aktiiviselle ja oikeanlaiselle toiminnalla sosiaalisessa mediassa. Hyvinä esimerkkeinä tästä ovat Tuborgin Facebook-sivun fanimäärän tasainen kasvu sekä vuosittain tuhansia osallistujia keränneet aktivoinnit. Erilaiset kilpailut ja tapahtumiin liittyvät palkinnot ovat olleet iso osa näitä aktivointeja ja pelkästään vuonna 2012 Tuborg tarjosi faneilleen unohtumattomia elämyksiä yli 100 yksittäisen palkinnon muodossa.

Referenssi Case Sinebrychoff
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Dingle Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa
Kukaan ei tiedä paljonko Helsingin Sanomia luetaan - toisiko uusi immobiilimedia uutta liiketoimintaa?