Case Scandic: Sujuvaa palautteenhallintaa Questback Essentialsin avulla

post_image

Haaste:
Scandicille haluttiin näppärä ja helppokäyttöinen ohjelmisto, jolla voitaisiin kerätä asiakaspalautetta koko laajasta hotelliverkostosta, ja myös jakaa kerättyä tietoa eri hotellien johdolle nopeasti ja helposti. Scandicilla on jo pitkään tehty yksittäisiä kyselyjä eri työkaluilla ympäri organisaatiota, mutta nyt asiaa haluttiin ajatella kokonaisvaltaisemmin. Lähtöajatuksena oli saada organisaatiossa hajallaan oleva palautteenhallinta järkevöitettyä, sekä hyödyntää tietoa entistä paremmin.

Ratkaisu:
Scandic päätyi käyttämään Questbackin uutta Essentials -ohjelmistoa, sillä ohjelmisto tuntui alusta asti nopeammalta, helpommalta ja selkeämmältä verrattuna aiemmin käytössä olleeseen Digium Enterprise ohjelmistoon.

Scandicilla Questbackin Essentialsia on käytetty niin HR-kyselyihin kuin kokousasiakkaiden palautteen keräämiseen tilaisuuksien jälkeen. Lisäksi palautetta kysytään peruuntuneista kaupoista, eli jos asiakas on tehnyt varauksen, mutta peruukin tämän, niin syytä kysytään sekä sähköpostikyselyllä että suullisesti.

Hyödyt:
”Parasta Essentialsissa on raportoinnin helppous ja tehokkuus. Liveraportointi-toiminnolla raporttien jakaminen eri hotellien johtajille käy näppärästi yhden linkin lähettämisellä suoraan ohjelmistosta. Raporttien koostamiseen meni aiemmin todella paljon aikaa, ja vaati aina ylimääräistä vaivaa, jotta kaikkien raportit saatiin kasaan”, kertoo Kirsi Tanninen Scandicilta.

Toinen asia, joka saa Scandicilta kehuja, on kyselyiden luomisen selkeys ja intuitiivisuus. ”Kyselyn tekeminen onnistuu tosi näppärästi, eikä tarvitse tietää etukäteen mitä tulisi tehdä seuraavaksi, vaan ohjelmisto ikään kuin ohjaa käyttäjää eteenpäin", summaa Tanninen.

Lue täältä koko case >>
Suosittelija:

KIRSI TANNINEN Manager, Scandic

Referenssi Case Scandic: Sujuvaa palautteenhallintaa Questback Essentialsin avulla
Tilaaja: Scandic
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Pilvipalvelut / SaaS
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
asiakaskokemus Asiakaskokemuksen johtaminen Asiakastyytyväisyys asiakastyytyväisyyskyselyt Asiakaslähtöisyys Asiakaskyselyt
Pinterest

Muita julkaisuja Questback Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi