Case: Romana Management - turvallinen tietovarasto pilvessä mahdollistaa monipuolisen analysoinnin

post_image

Keskustelut Romana Managementin analysoinnin helpottamisesta ja nopeuttamisesta alkoivat Cerionin kanssa alkusyksystä. Cerion ehdotti Romanalle ratkaisuksi pilvipalveluun sijoitettavaa automatisoitua tietovarastoa, jonne erilaiset tutkimustiedot kerätään ja valmiilla analyysityökaluilla työstetään tarvittavaan muotoon.

Tietovarastoksi valittiin SmartDW ja pilvialustaksi Microsoftin Azure. Ratkaisu tuo merkittäviä etuja esimerkiksi pienille ja keskikokoisille yrityksille, sillä asiakas ei tarvitse omia palvelimia, eikä sen tarvitse investoida laitteisiin tai lisensseihin. Asiakkaan ei myöskään tarvitse huolehtia erikseen varmuuskopioinneista tai tietoturvasta.

Romana Managementin tarpeisiin automaattinen tietovarasto pilvessä on myös helposti ylläpidettävä, skaalautuva sekä jatkuvasti kehittyvä ja uusia ratkaisuja mahdollistava. Toteutusaikataulukin tekee vaikutuksen. Romanan ammattilaiset pääsevät analyysiensä kimppuun uusilla välineillä jo joulukuussa, vain pari kuukautta aloituskeskustelujen jälkeen.

Romana Management Oy on vuonna 1997 perustettu johtamisen, organisaatioiden ja inhimillisten resurssien kehittämiseen erikoistunut yritys. Sen osaamisessa yhdistyvät vankka johtamis- ja HR-kokemus liike-elämän eri toimialoilta. Tieteellisen osaamisensa sparraajana Romanalla on eri tutkimusalojen asiantuntijoista koostuva professorineuvosto. Henkilötestien ja tutkimustensa analysoinnin mahdollisuuksien sparraajana Romana luottaa Cerion Solutions Oy:hyn.

Romana tekee monipuolisesti erilaisia tutkimuksia ja testejä asiakkaidensa rekrytointiprojekteissa. Vahvana ammattilaisena he näkevät tärkeäksi analysoida testeissä kertynyttä dataa myös normitusmielessä. Laajassa testijoukossa esimerkiksi myynnin tai tuotannon ihmisiltä saadaan hyvinkin erilaisia tuloksia, vaikka kaikki tekevät saman testin. Jostain osa-alueelta saadaan myyntipuolen testattavalta keskitason tulos, vaikka tuotantopuolen testattavalle sama osa-alue samoilla pisteillä tarkoittaa hyvinkin korkeaa tulosta. Tähän vaihteluun ja sen merkitykseen Romanalla halutaan pureutua paremmin ja helpommin kuin tähän asti. Datan monipuolista analysointia on tehty toki jo kauan, mutta se on vaatinut aikaa ja käsityötä, kun eri testien ja testattavien vastauksia on pyöritetty Exceleissä ja siirretty niitä erillisiin analysointityökaluihin.

Suosittelija:

Yhteistyö Cerionin kanssa on ollut mutkatonta. Konsultti paneutui tilanteeseemme perusteellisesti ja parhaimmillaan hän pystyi auttamaan meitä toimintamme kehittämisessä.

Seppo Romana, toimitusjohtaja

Referenssi Case: Romana Management - turvallinen tietovarasto pilvessä mahdollistaa monipuolisen analysoinnin
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
tietovarasto azure Analysointi
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Cerion Solutions Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa