Case: Rautakesko

Rautakeskolle lisää läpinäkyvyyttä WMS-tietovarastolla

Leanware on toimittanut pitkäaikaiselle kumppanilleen Rautakeskolle WMS-tietovaraston tukemaan heitä tiedolla johtamisessa ja operatiivisen toiminnan seuraamisessa sisälogistiikassa.

Asiakkaalla oli tiukka noin viiden viikon aikaikkuna, jossa WMS-tietovarasto piti saada otettua käyttöön. Määrittelyyn käytettiin viikko ja tämän jälkeen projekti toteutettiin ketterästi scrumin oppeja noudattaen yhden viikon sprinteissä. Läpivienti suunniteltiin ja toteutettiin ennakoiden ja hyvässä yhteistyössä, sekä tekemiseen sopivalla tasolla. Näin asiakas sai jokaisen viikon jälkeen jotain konkreettista käyttöön ja samalla pystyttiin reagoimaan esille tulleisiin muutoksiin ja tarpeisiin.

”Projektihenkilöiden tiivis yhteistyö, asiantuntijuus ja lähderatkaisujen tuntemus osapuolten kesken yhdessä ennakoinnin, tehokkaan päätöksen teon ja verraten rajatun scopen kanssa mahdollistivat tavoitteiden toteutumisen tiukassa aikataulussa. Lyhyen matkan aikana oli myös onnea, eikä nopeasti käyntiin polkaisutuille puristuksille tyypillisiä ikäviä yllätyksiä juuri noussut” kertoo Rautakeskon Global Development Manager Teemu Vilkki.

Lue lisää täältä

Suosittelija:

”Projektihenkilöiden tiivis yhteistyö, asiantuntijuus ja lähderatkaisujen tuntemus osapuolten kesken yhdessä ennakoinnin, tehokkaan päätöksen teon ja verraten rajatun scopen kanssa mahdollistivat tavoitteiden toteutumisen tiukassa aikataulussa. Lyhyen matkan aikana oli myös onnea, eikä nopeasti käyntiin polkaisutuille puristuksille tyypillisiä ikäviä yllätyksiä juuri noussut.”

Teemu Vilkki, Global Development Manager

Referenssi Case: Rautakesko
Tilaaja: Rautakesko
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
Logistiikka
Big Data
IoT
Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys
Analytiikka
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Konsultointi
Valmisohjelmisto
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Leanware Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana