Case Raha-automaattiyhdistys

Tilaaja: Raha-automaattiyhdistys

Ajankohta: 2010 -

Tagit: Hankinta, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Supply chain management SCM, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, IoT, Laadunvarmistus, Linux, Julkishallinto, Urheilu, viihde ja virkistys, Konsultointi, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, teollisuustietokoneet, tietokonehuolto

post_image

CEF:n koneet auttavat RAY:tä auttamaan

CEF on voittanut kaksi Raha-automaattiyhdistyksen järjestämää julkista hankintakilpailutusta. CEF:n vastuulla on valmistaa kaikki RAY:n peliautomaattien CPU-yksiköt sekä vastata CPU-yksiköiden ja niihin liittyvien laitteiden huolto- ja korjauspalvelusta.

Kyseessä on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, kertoo RAY:n tuotantojohtaja Antti Penttinen.

CEF:n valmistamat tietokoneet toimivat kriittisenä osana RAY:n pelikoneita. Yhteistyön laajuus on osoitus CEF:n palvelujen monipuolisuudesta sekä valmistamien tuotteiden korkeasta laadusta ja kilpailukyvystä. CEF tarjoaa RAY:lle CPU-yksiköiden ja niihin liittyvien laitteiden täydelliset elinkaaren aikaiset kokonaispalvelut valmistuksesta huoltoon.

RAY on ollut CEF:n asiakas jo muutaman vuoden ajan. RAY:n Antti Penttisen mukaan yhteistyön kriteereinä painoi etenkin laatu, mutta lopullisessa valinnassa myös kilpailukykyinen hinta.

Suosittelija:

Antti Penttinen

Pinterest

Muita julkaisuja CEF Control Express Finland Oy:lta