Case NCC Rakennus Oy - Asiakaspalautteiden hallinta

Tilaaja: NCC Rakennus Oy

Ajankohta: 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: Satu Kontio puh. +358 40 531 3837 e-mail: satu.kontio@sysart.fi

Tagit: Asiakaspalvelu, Toiminnanohjaus ERP, Asiakkuudenhallinta CRM, Projektinhallinta, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Käyttöliittymäsuunnittelu, Webkehitys, Ohjelmistokehitys, Linux, Kiinteistöala, Rakentaminen, Valmisohjelmisto, Konsultointi, asiakaspalaute, asiakaspalvelujärjestelmä, asiakaspalvelu, Requeste, asiakaspalautejärjestelmä

post_image

NCC Rakennus otti käyttöönsä Sysart Oy:n kehittämän Requeste –järjestelmän Suomessa ensimmäisenä asunto- ja talonrakennuksen toimialalla toimivana yrityksenä. Uudella järjestelmällä yhtiö hoitaa kaikki asiakaspalautteet sekä palautteiden käsittelyn työnohjauksen.

Sysart on toimittanut vastaavia palaute- ja asiakaspalvelujärjestelmiä jo vuodesta 2001. Järjestelmä on kehitetty alusta lähtien hyvin muokattavaksi, joten asiakkaat voivat ottaa järjestelmän käyttöönsä nopeasti ja kustannustehokkaasti ilman mittavia asiakaskohtaisia ohjelmistoräätälöintejä. Sysartin Requeste –tuotepäällikön Satu Kontion mukaan NCC Rakennus Oy:n päätös siirtyä Requesten käyttäjäksi on hyvä osoitus järjestelmän nopeasta muokattavuudesta erilaisiin käyttöympäristöihin.

NCC Rakennuksen järjestelmähankkeen yhteyshenkilönä toiminut projektipäällikkö Marjukka Kuittinen-Jussila kertoo yhtiön käsitelleen aiemmin asiakaspalautteita perinteisesti sähköpostien välityksellä. Requesten avulla asiakaspalautteiden käsittely on entistä tehokkaampaa ja hallitumpaa. Olennaisia ominaisuuksia tuotteessa ovat muun muassa helposti, ilman ohjelmointityötä muokattava ja ajantasalla pysyvä www-pohjainen palautelomake, palautteen käsittelyprosessin nopea mallinnus sekä erittäin joustava palautteiden tietosisällön muokkaus. Järjestelmään tuodaan integrointien avulla myös rakennusprojektit ja projektien hankintatietoa, jolloin tarvittava projektitieto hankintatietoineen on helposti liitettävissä palautteeseen ja katseltavissa palautelomakkeen kautta.

Requeste on palveluprosessin hallintaan suunnattu tuoteperhe, jonka avulla yritykset ja organisaatiot pystyvät tuottamaan palveluja aikaisempaa laadukkaammin ja kustannustehokkaammin. Se on helposti sovitettavissa eri kokoisiin ja eri toimialoilla toimiviin yrityksiin.

Sysart Oy on suomalainen johdon ja henkilöstön omistama IT-palveluyritys, joka toimittaa asiakkailleen liiketoimintakriittisiä ohjelmistoja sekä auttaa heitä laajojen IT-hankkeiden projektinjohtamisessa, arkkitehtuurisuunnittelussa ja laadunvarmistuksessa. Yhtiö on keskittynyt toimimaan luotettavana tuotekehityskumppanina useille alansa johtaville tietotekniikkayrityksille ja julkishallinnon yksiköille.

NCC Rakennuksen (www.ncc.fi) toimialoja ovat asunto- ja talonrakentaminen. NCC Rakennuksen pääkönttori on Helsingissä ja yhtiön palveluksessa on noin 2000 henkilöä. Tytäryhtiöt Baltiassa ja Venäjällä vastaavat rakennustoiminnasta Suomen lähialueilla. NCC-konserniin kuuluu myös suunnittelutoimisto Optiplan Oy. NCC Ab:n osakkeet noterataan Tukholman pörssissä.

Suosittelija:

Marjukka Kuittinen-Jussila

Pinterest

Muita julkaisuja Sysart Oy:lta