Case Mustapekka - Keskitetty projektiviestintä nopeuttaa käyttöönottoprojekteja ja parantaa asiakaskokemusta.

Tilaaja: Musta-Pekka Oy

Ajankohta: 2015 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Teemu Hillervo

Tagit: Asiakaspalvelu, Projektinhallinta, Supply chain management SCM, Viestintä, It-infra loppukäyttäjäpalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Asiantuntijapalvelut, Julkishallinto, Media, Telekommunikaatio, Valmisohjelmisto, pilvipalvelu, projektinhallintaohjelma, projektiviestintä, digitaalinen työtila, aapo social workspace, aapo, digityötila, uusityö, SaaS, mustalinja, mustapekka

post_image

Suomen viidenneksi suurin Apple-jälleenmyyjä, ja jo 90-luvulla verkkokauppabisneksen aloittanut Musta-Pekka halusi virtaviivaistaa uuden yrityspalvelunsa käyttöönottoprosessia ja osallistaa asiakkaat mukaan jo suunnitteluvaiheessa. AAPOn avulla Musta-Pekka on merkittävästi vähentänyt projektinhallintaan kuluvaa aikaa, nopeuttanut läpivientejä sekä parantanut asiakastyytyväisyyttään huomattavasti. Tutustu koko tarinaan alta!


Haasteet toiminnassa

Musta-Pekan mobiili- ja palveluvaihdesovellus Mustalinja tuottaa nykyaikaisia ja laiteriippumattomia vaihdepalveluja pienille ja keskisuurille yrityksille. Palvelun käyttöönottoprojektit ovat nopeita sprinttejä myynnin ja asiakkaan välillä, mihin liittyy paljon speksejä, muutoksia ja tiedostojen vaihtelua edestakaisin. Musta-Pekka huomasi päivittäisen toiminnan ongelmina etenkin yksittäisten henkilöiden taakse sähköposteihin jäävän tiedon sekä projektiviestinnän pirstaloitumisen useaan eri kanavaan, jolloin projektipäällikön tai myyjän ollessa tavoittamattomissa tuotanto- ja suunnittelutyö seisoivat paikallaan.

Miten palvelumme auttoi

Musta-Pekalla oli jo toimivat ja hiotut prosessit itse palvelun ylläpitoon ja muuhun hallintaan, mutta käyttöönottoon sopivia työkaluja ei ollut vielä löytynyt. Palvelumme nopea käyttöönotto, kotimaisuus sekä erinomainen käytettävyys sai päätöksen syntymään nopeasti. ”Halusimme palvelun, jolla virtaviivaistaa käyttöönottoja entistä tehokkaammaksi ja miellyttävämmäksi niin asiakkaille kuin omiakin toimintojamme paremmin tukemaan”, avaa Musta-Pekan toimitusjohtaja Jussi Patopuro.

Yhteenveto
  • Keskitetty sijainti Mustalinjan käyttöönoton viestinnälle ja dokumenteille

  • Vähemmän päällekkäistä tekemistä, hukassa olevaa tietoa ja turhia sähköposteja

  • Käyttöönottoprojektien läpivientiin kuluva aika puolittui
Tutustu koko tarinaan täällä.

Suosittelija:

”Projektien läpivientiin kuluva aika on puolittunut ja poistanut viestinnän pullonkaulat sekä sisäisesti että asiakasviestinnässä. AAPOn avulla tarjoamme myös parempaa palvelua asiakkaillemme, sillä voimme osallistaa heidät alusta asti osaksi tekemistä. Läpinäkyvämpi tapa toimia on ehdottomasti tuonut hyötyjä ja lisännyt kustannustehokkuutta toimintaamme.”

Jussi Patopuro

Pinterest

Muita julkaisuja Joiqu:lta