Case Helsingin Seudun Liikenne (HSL)

Tilaaja: Helsingin Seudun Liikenne (HSL)

Ajankohta: 2012

Toimittajan yhteyshenkilö: Juhani Salas

Tagit: Windows, Toiminnanohjaus ERP, Integraatiot, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Laitteet, Maksaminen, kuljetus, Rugged PDA, Viivakoodinlukijat, ERP, liikkuvan työn ratkaisut, kassajärjestelmät, räätälöidyt ratkaisut

post_image

Päivitetty lippujen tarkistusratkaisu parantaa Helsingin seudun liikenteen (HSL) toimintaa

Säännöistä on hyötyä vain, jos niiden noudattamista valvotaan. Kuten valvontaviranomaiset tietävät, valvonnan tehokkuus on pitkälti kiinni siitä, kuinka hyvin valvontajärjestelmä toimii. Suuren kaupungin liikennelaitoksessa hyvin suunniteltu lippujen tarkistusjärjestelmä on avainasemassa, jotta lippujen tarkistus ja sakkojen määrääminen voi toimia tehokkaasti.

Helsingin seudun liikenteen (HSL) lipuntarkastajat tarkistavat pääkaupunkiseudun matkalaisten lippuja kaupunkiliikenteen busseissa, ratikoissa, lähiliikenteen junissa sekä myös Suomenlinnan lautoilla. Henkilökunta- ja resurssipulan vuoksi jokaista lippua ei ole kuitenkaan ollut mahdollista tarkistaa. Arvioiden mukaan ilman asianmukaista lippua matkustaneet asiakkaat ovat viime vuosina aiheuttaneet liikelaitokselle vuositasolla vähintään 10 miljoonan euron tulonmenetyksen.

- See more at: http://www.handheldfinland.com/regions/fi/casestudies-details.asp?view=helsinki#sthash.vzcc31ru.dpuf

Pinterest

Muita julkaisuja Handheld Finland Oy:lta