Case Fastems

Tilaaja: Fastems

Ajankohta: 2008 -

Tagit: Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Supply chain management SCM, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, IoT, Laadunvarmistus, Tietoliikennepalvelut, Microsoft, Windows, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Prosessiteollisuus, Valmistava teollisuus, Konsultointi, Laitteet, Tuki- ja ylläpitotyö, teollisuustietokoneet, Automaatio, teollisuuspc

post_image

Fastems Oy Ab on valinnut savonlinnalaisen Control Express Finland Oy:n (CEF) teollisuustietokonetoimittajakseen.

Yritykset ovat allekirjoittaneet ostosopimuksen toukokuussa 2015. Sopimuksen tarkoituksena on edistää osapuolten välisen pitkäjänteisen yhteistyön kehittymistä niin, että yhteistyö tukee kummankin osapuolen liiketoimintatavoitteita. ”Olemme ylpeitä, että saamme olla osana Fastemsin tehdasautomaatiojärjestelmää”, sanoo CEF:n toimitusjohtaja Karl Lönngren.

CEF valmistaa Fastemsille laadukkaita teollisuustietokoneita osaksi Fastemsin omia tehdasautomaatiojärjestelmiä. ”CEF on osoittautunut meille vuosien varrella luotettavaksi kumppaniksi ja tuotteiden pitkä saatavuus, laatu ja toimintavarmuus ovat ne tekijät joita koneiden toimittajiltamme odotamme. CEF täyttää nämä vaatimukset”, sanoo Fastemsin hankintajohtaja Jari Tikkala.

Osapuolet sitoutuvat myös aktiivisesti ja parhaan kykynsä mukaan yhteisesti kehittämään yhteistoimintaa kustannustehokkuuden ja toimivuuden parantamiseksi.

Suosittelija:

Jari Tikkala

Pinterest

Muita julkaisuja CEF Control Express Finland Oy:lta