Case Eskimo Finland

post_image

Saimme kunnian lähteä mukaan rakentamaan Eskimo Finlandin mittavaa brändiuudistusta toteuttamalla Eskimon uudistetun kuluttajaverkkopalvelun.

Uudistettu verkkopalvelu on yksi näkyvimmistä osista Eskimon suuressa muutoksessa perinteisestä teollisuusyrityksestä kohti asiakas- ja brändisuuntautunutta palveluyritystä. Voit lukea lisää Eskimon muutoksesta Eskimon muutosblogissa.

Olemme erittäin tyytyväisiä Sofokuksen laajaan osaamiseen ja palveluasenteeseen. Kun teollisuusyritys, jonka toiminnanohjaus on perustunut yritysten väliseen kauppaan, alkaa aktiivisesti myydä tuotteita myös suoraan loppuasiakkaille, on mietittävä aivan erilaisia kysymyksiä kuin ennen, Eskimo Finlandin strategia- ja brändijohtaja Susanna Paloheimo sanoo.

Uuden liiketoiminnan kivijalka on toimiva verkkopalvelu, jolla pääsemme entistä paremmin suoraan vuorovaikutukseen asiakkaidemme kanssa. Ensimmäisessä vaiheessa esittelemme suomalaisille koskettavia tarinoita ammattikeittiöiden arjesta ja tuomme myyntiin Eskimo-settejä. Niiden lisäksi myynnissä on ammattilaistuotteita, kuten ammattilaisten arvostamaa, monikäyttöistä Eskimo Carita -kuituliinaa. Ruokakaupan hyllyiltä tuttuja tuotteitamme myymme isommissa erissä kerrallaan.

Sofokus on ratkonut sinnikkäästi juuri niitä vaikeimpia ongelmia, eli miten Magento integroidaan toiminnanohjausjärjestelmä Visma L7:aan. Kaikki osaavat kyllä tehdä verkkokauppoja ja -sivuja, mutta tällaisten integraatioiden rakentaminen ei onnistu keneltä tahansa, Susanna Paloheimo sanoo.

Magento Communityn päälle rakennetusta verkkopalvelusta on karsittu kaikki turha pois ja palvelun älykkyyttä sekä asiakaslähtöistä sisältöä tullaan jatkossa lisäämään. Verkkopalveluun toteutettiin integraatio Visma L7 -toiminnanohjausjärjestelmän kanssa.

Uudistettuun palveluun liitettiin lisäksi Celectuksen hostaama asiakaspalveluchat sekä A/B-testauksen työkalu Frosmolta.

Tutustu palveluun.

Suosittelija:

Olemme erittäin tyytyväisiä Sofokuksen laajaan osaamiseen ja palveluasenteeseen. Kun teollisuusyritys, jonka toiminnanohjaus on perustunut yritysten väliseen kauppaan, alkaa aktiivisesti myydä tuotteita myös suoraan loppuasiakkaille, on mietittävä aivan erilaisia kysymyksiä kuin ennen. Sofokus on ratkonut sinnikkäästi juuri niitä vaikeimpia ongelmia, eli miten Magento integroidaan toiminnanohjausjärjestelmä Visma L7:aan. Kaikki osaavat kyllä tehdä verkkokauppoja ja -sivuja, mutta tällaisten integraatioiden rakentaminen ei onnistu keneltä tahansa.

Susanna Paloheimo

Referenssi Case Eskimo Finland
Tilaaja: Eskimo Finland
Ajankohta:2015 -
Toimittajan yhteyshenkilö:
Tomi Pyrhönen
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Viestintä
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Tietoturva
Verkkokaupparatkaisut
Webkehitys
Asiantuntijapalvelut
Julkishallinto
Kauppa
Koulutusala
Konsultointi
Valmisohjelmisto
Toteutustyö
Open source
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä