Case Elenia: Läpinäkyvyys ja sosiaalisuus uuden intranetin keskiössä

Tilaaja: Elenia

Ajankohta: 2014

Toimittajan yhteyshenkilö: hanna.harjula@meteoriitti.com

Tagit: Viestintä, HR, BI ja raportointi, Microsoft, Raaka-aineet ja energia, Sosiaalinen intranet, Intranet, raportointi, Info-tv

post_image

Elenia oli hieman erikoisessa tilanteessa: vuoden 2012 yrityskaupan myötä muuttui yrityksen nimi ja vanhan emoyhtiön intranet katosi samassa rytäkässä. Samaan aikaan käynnissä oli - ja on edelleen - lukuisia IT-projekteja ja myös kulttuuria haluttiin viedä avoimempaan ja vuorovaikutteisempaan suuntaan. Syntyi uusi sosiaalinen intranet.

”Intran luomiseen haluttiin lähteä ripeästi: meillä oli voimakas draivi saada käyttöön uusia työkaluja ja luoda mahdollisuus keskustella asioista yhdessä digitaalisesti”, kertoo Elenian IT-kehitysvastaava ja intra-hankkeen projektipäällikkö Lauri Anttila. Yksi uuden intranetin suurimmista tavoitteista olikin saada elenialaiset mukaan kaksisuuntaiseen vuorovaikutukseen.

Lue koko tarina verkkosivuiltamme.

Suosittelija:

”Meillä ei ollut aikataulujen vuoksi halua eikä mitään saumaa lähteä määrittelemään intraa puhtaalta pöydältä. Halusimme jättää mahdollisimman paljon aikaa varsinaisen sisällön ja uuden, kevyen rakenteen luomiseen. Näistä syistä valmis intranet-ratkaisu voitti kisan, jossa vertailimme useita vaihtoehtoja."

Lauri Anttila, IT-kehitysvastaava

Pinterest

Muita julkaisuja Sininen Meteoriitti Oy:lta