Case DNA

Lähtökohta:


DNA on Suomen kolmanneksi suurin operaattori ja vuoden 2012 lopulla DNA:n Facebook-sivu oli operaattoreista toisiksi isoin noin 100 000 fanillaan. Marraskuu 2012 oli operaattoreille tärkeää aikaa Nokian uuden lippulaivapuhelimen ilmestymisen takia ja monien operaattoreiden sivuilla nähtiinkin erilaisia kampanjoita. Koska kaikki operaattorit halusivat puhua lähes samasta asiasta, oli keskustelun saaminen omille sivuille tärkeä tavoite.

Ratkaisu:

Dingle suunnitteli DNA:n kanssa keskustelua aktivoivan kampanjan. Yksinkertaista applikaatiota tuettiin innovatiivisella sisällöllä ja tarkasti kohdennetulla Facebook mainonnalla. Käytännössä kaikki applikaation kautta osallistuneet ihmiset osallistuivat keskusteluun positiivisella sävyllä. Näkyvän keskustelun ansiosta DNA tavoitti ison osan suomalaisista Facebook-käyttäjistä positiivisella viestillä ja näkyvyydellä Nokian lanseerauksesta.

Tulokset:

Lanseerausviikolla 25 000 suomalaista keskusteli DNA:sta omilla kasvoillaan ja nimellään. Aktiivisen keskustelun avulla DNA tavoitti lähes koko Suomen. Puolueettoman mittariston mukaan tämä on 178% enemmän kuin parhaalla kilpailijalla, vaikka kilpailijatkin onnistuivat nostamaan omia lukujaan kampanjointinsa avulla. Kampanjan jälkeen DNA ja Dingle ovat jatkaneet rohkeaa ja innovatiivista Facebook-tekemistä sekä sisällöntuotannossa että kampanjasuunnittelussa, minkä ansiosta DNA on ollut lähes säännönmukaisesti puhutuin suomalainen operaattori sosiaalisessa mediassa.

Referenssi Case DNA
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Dingle Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana
Logistiikan ja varastoinnin trendit 2018: toimitusnopeus, IoT ja varaston automaatio