Case DNA

post_image

Lähtökohta:


DNA on Suomen kolmanneksi suurin operaattori ja vuoden 2012 lopulla DNA:n Facebook-sivu oli operaattoreista toisiksi isoin noin 100 000 fanillaan. Marraskuu 2012 oli operaattoreille tärkeää aikaa Nokian uuden lippulaivapuhelimen ilmestymisen takia ja monien operaattoreiden sivuilla nähtiinkin erilaisia kampanjoita. Koska kaikki operaattorit halusivat puhua lähes samasta asiasta, oli keskustelun saaminen omille sivuille tärkeä tavoite.

Ratkaisu:

Dingle suunnitteli DNA:n kanssa keskustelua aktivoivan kampanjan. Yksinkertaista applikaatiota tuettiin innovatiivisella sisällöllä ja tarkasti kohdennetulla Facebook mainonnalla. Käytännössä kaikki applikaation kautta osallistuneet ihmiset osallistuivat keskusteluun positiivisella sävyllä. Näkyvän keskustelun ansiosta DNA tavoitti ison osan suomalaisista Facebook-käyttäjistä positiivisella viestillä ja näkyvyydellä Nokian lanseerauksesta.

Tulokset:

Lanseerausviikolla 25 000 suomalaista keskusteli DNA:sta omilla kasvoillaan ja nimellään. Aktiivisen keskustelun avulla DNA tavoitti lähes koko Suomen. Puolueettoman mittariston mukaan tämä on 178% enemmän kuin parhaalla kilpailijalla, vaikka kilpailijatkin onnistuivat nostamaan omia lukujaan kampanjointinsa avulla. Kampanjan jälkeen DNA ja Dingle ovat jatkaneet rohkeaa ja innovatiivista Facebook-tekemistä sekä sisällöntuotannossa että kampanjasuunnittelussa, minkä ansiosta DNA on ollut lähes säännönmukaisesti puhutuin suomalainen operaattori sosiaalisessa mediassa.

Referenssi Case DNA
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Muita julkaisuja Dingle Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Top 10 maailman parhaat ohjelmistot
Nouseva ohjelmistokehitystalo kasvaa yrityskaupoilla - Solidabis hankki palvelumuotoiluosaamista
Miten verkkopalvelu viedään onnistuneesti maailmalle?
Inbound-markkinointi: Hubspot jyrää Suomen johtavana markkinoinnin automaation teknologiana
Liiketoiminnan jatkuvuudenhallinta paranee paikkatiedon avulla
Moderni pilvipalvelu yhdistää kotimaisen konesalin, globaalin pilven ja co-locationin tietoturvalliseksi hybridiksi