Case Danske Bank: Tiedonhaun varmistaminen

post_image

Danske Bank on Pohjois-Euroopan suurimpia finanssialan yrityksiä. Sen yli 20 000 työntekijää hakee päivittäisessä työssään tietoa kymmenistä sisäisistä ja ulkoisista lähteistä.

Informaation läpi kahlaamiseen ei ole aikaa. Siksi tarvittavan tiedon täytyy järjestyä merkityksellisen sisällön, ei pelkästään hakusanojen perusteella. Tähän tarkoitukseen Danske Bank käyttää tarpeisiinsa räätälöityä tiedonhakujärjestelmää, jonka sydämessä sykkii Autonomy IDOL.

HAASTE

Informaatiointensiivisellä finanssialalla hakujärjestelmältä vaaditaan paljon. Tarvittavan informaation tulee olla saatavilla aina, joten haun teknisessä toimivuudessa ei ole moitteelle sijaa. Danske Bankilla haluttiin parempaa tukipalvelua Autonomy IDOLiin perustuvalle hakujärjestelmälle. Ehdottomaksi edellytykseksi asetettiin se, että kun ongelma tulee eteen, asiantuntija saadaan heti paikalle.

Tuen järjestäjäksi täytyi löytyä piinkova IDOL-asiantuntija. Tarvittaessa teknisille loppukäyttäjille tulee järjestää myös koulutuksia, sillä Danske Bank tahtoo kehittää oman IT-henkilöstönsä osaamista.

RATKAISU

Eficoden Kööpenhaminan toimiston asiantuntijat tutustuivat Danske Bankin IT-ympäristöön ja tapaan käyttää IDOL-pohjaista hakua. Sen pohjalta tehtiin tukisopimus, joka vastaa asiakkaan tarpeeseen lokaalille ja laadukkaalle tekniselle tuelle.

Teknisten loppukäyttäjien tyytyväisyys hakujärjestelmään nousi kohisten, kun tukeen saadaan yhteys heti, omalla kielellä ja ilman puhelimessa jonottelua. Eficoden asiantuntija kiiruhtaa paikan päälle, kun ongelmia ilmenee.

Danske Bankin IT-henkilöstöä on myös koulutettu hallitsemaan hakujärjestelmänsä paremmin. Näin toimii Eficode – ei toimittajaloukutusta vaan aktiivista kyvykkyyksien siirtoa.

Referenssi Case Danske Bank: Tiedonhaun varmistaminen
Tilaaja: Danske Bank
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Big Data
Pankki ja vakuutus
hp autonomy
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Eficode Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!