Case Citycon

Lähtötilanne:


Internet ei ollut Cityconille relevantti markkinointikanava, kun aloitimme yhteistyön. Ihmisten mediakäyttäytymisen muuttuessa verkko oli otettava haltuun. Oli tarve aloittaa asiakkaiden kohtaaminen Internetissä: Facebookissa, Twitterissä, YouTubessa, Pinterestissä, Instagramissa, ja muissa sosiaalisen median palveluissa.

Ratkaisu:

Suunnittelemme ja tuotamme 30:n kauppakeskuksen rikkaan sosiaalisen median sisällön, tehokkaan mainonnan ja monipuoliset kampanja-applikaatiot Suomessa ja Ruotsissa. Tehtävämme on luoda yhteisöllisyyttä kauppakeskusten käyttäjiä kuuntelemalla, reagoimalla ja julkaisemalla yhteisölle relevanttia sisältöä. Toiminnalla lisäämme eksponentiaalisesti kauppakeskusten näkyvyyttä kohderyhmien keskuudessa.
Lisäksi olemme koonneet sosiaalisessa mediassa kehittäjäryhmiä jotka ottavat aktiivisesti kantaa kauppakeskusten kehittämiseen. Loimme myös järjestelmän, jonka avulla kauppakeskuksissa toimivat kaupat ja palvelut voivat kätevästi osallistua sisällöntuotantoon.

Tulokset:

Yli 190 000 tykkääjän saavuttamisen lisäksi keräämme kymmeniä tuhansia osallistujia kauppakeskusten arkeen liittyviin kampanjoihin ja aktivointeihin. Luomamme sisällöt herättävät enemmän vastakaikua kuin yhdenkään suomalaisen kilpailijan. Osa sisällöistä on tuottanut myös arvokasta medianäkyvyyttä.

Avullamme Citycon on tehnyt sekä asiakkaansa (kauppakeskusten vuokralaiset) sekä yhteisön jäsenet tyytyväisiksi vuorovaikutuksen lisääntymiseen. Kehitysryhmät ovat osoittautuneet arvokkaaksi voimavaraksi kauppakeskusten kehitystyössä. Visiomme on kasvaa ja kehittyä merkittävänä Cityconin strategisena kumppanina Suomessa, Ruotsissa ja Baltiassa. Haluamme luoda jatkuvasti uutta lisäarvoa Cityconin liiketoiminnalle.

Referenssi Case Citycon
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Dingle Oy:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana