Case Asiakastieto: Aina kartalla kiinteistötiedosta

post_image

Kiinteistö- ja maakauppa vaatii tekijöiltään tarkkuutta. Jokaisen detaljin on oltava kohdallaan, kun sovitaan suurista asioista. Eficoden Asiakastiedolle toteuttamassa Kiinteistötietopalvelussa päätöksentekoon tarvittavat tiedot löytyvät yhdestä luotettavasta lähteestä.

IHMISYSTÄVÄLLISESTI ESITETTYÄ TIETOA VAATIVAAN AMMATTIKÄYTTÖÖN

Asiakastiedolla ei haluta vain välittää dataa. Toiminnan ytimessä ovat helppokäyttöiset palvelut, joilla käyttäjät löytävät tarvitsemansa tiedot havainnollisessa muodossa. Verkkopalvelujen visuaalisuus ja interaktiivisuus ovat Asiakastiedolle strateginen valinta.

Yrityksen kunnianhimoinen tavoite oli kehittää markkinoiden edistyksellisin palvelu kiinteistötietoja työssään käyttäville kiinteistövälityksen, rahoituksen ja rakentamisen ammattilaisille. Vaativa kohderyhmä tarvitsee erilaisia karttoja, raportteja ja virallisia dokumentteja päivittäin.

Palvelun tehtävä on helpottaa käyttäjiensä työtä muokkaamalla vaikeasti tulkittavasta raakadatasta helposti saatavilla olevaa, ihmisystävälliseen muotoon pureskeltua tietoa. Palvelulta vaaditaan myös moitteetonta toimintaa liikkuvassa työssä.

KANNUKSET KIINTEISTÖALALTA

Eficode valitui palvelun toteuttajaksi tuttuna talona. Jo aiemmin saimme toteuttaa liiketoimintariskien tunnistamiseen kehitetyn Suhdekartta-palvelun, joka auttaa käyttäjää hahmottamaan liike-elämän verkostoja ja niihin sisältyviä riskejä. Kiinteistöasioissa olimme ehtineet ansaita kannuksemme Maanmittauslaitokselle toteutetun Kiinteistökaupan verkkopalvelun myötä.

Palvelu toteutettiin Asiakastiedon tiloissa ketterästi scrum-menetelmällä. Eficoden ohjelmistokehittäjien, käyttöliittymäsuunnittelijan ja ScrumMasterin lisäksi projektia työstivät Asiakastiedon omat asiantuntijat.

KAIKKI TARVITTAVA YHDESSÄ PALVELUSSA

Kiinteistötietopalvelu näyttää kiinteistöt käyttäjän valitsemilla karttatasoilla. Karttanäkymään saadaan helposti alueen maksuhäiriöluokitus, lähialueiden liikennemäärät, väestötiheydet ja muita hyödyllisiä tietoja. Samoin rakennusten sijainnit kiinteistöllä voidaan tarkastaa palvelun tarjoamista kartoista.

Palvelun avulla voidaan hakea viralliset Maanmittauslaitoksen tarjoamat kiinteistörekisteriotteet, rasitustodistukset sekä Asiakastiedon omat kiinteistötietoraportit. Saatavilla ovat myös rajapyykkitiedot sekä kauppahintarekisterin tiedot luovutuksista ja kauppahinnoista. Palvelu on integroitu Asiakastiedon muihin palveluihin, joten siirtyminen vaikkapa yritysraportteihin onnistuu näppärästi.

Kiinteistöammattilaisten innolla käyttöönottama palvelu on Asiakastiedon sopimusasiakkaiden käytettävissä Asiakastieto.fi:ssä.

Referenssi Case Asiakastieto: Aina kartalla kiinteistötiedosta
Tilaaja: Asiakastieto
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Ohjelmistokehitys
Kiinteistöala
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Eficode Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!
City Digital -konserni vahvistuu - Ohjelmistotalo W3 Group muuttuu City Dev Labsiksi
Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua