Carl Stahl Oy B2B verkkokauppa

post_image

Carl Stahl Oy:lle helppokäyttöinen nostotarvikkeiden B2B verkkokauppa


Carl Stahl Oy on 1800-luvun loppupuolella perustettu kansainvälinen perheyritys, joka on erikoistunut erilaisiin nosto- ja siirtotarvikkeisiin. Sofokus toteutti Carl Stahl Suomelle Magento -pohjaisen B2B verkkokaupan.

Carl Stahl työllistää maailmanlaajuisesti yli 1500 henkilöä, 60:ssa eri toimipisteessä ja liikevaihto yrityksellä on lähes 300 miljoonaa euroa. Suomen Carl Stahl perustettiin reilu kymmenen vuotta sitten, vuonna 2003 ja sen varasto ja tuotanto sijaitsevat Turussa.

Tuotevalikoima rakentuu erilaisista tavaroiden nostamiseen ja siirtämiseen liittyvistä tuotteista. Tuotteita myydään paljon esimerkiksi konepajoille, joissa liikuteltavien osien paino saattaa nousta jopa kymmeniin tuhansiin kiloihin. Osa Carl Stahlin tuotteista tulee omasta tuotannosta ja loput ostetaan yhteistyökumppaneilta.

Tarve helposti ylläpidettävälle verkkokaupalle

Carl Stahlin aikaisempi verkkosivusto oli uudehko mutta ei enää palvellut toivotulla tavalla. Uudesta verkkosivustosta toivottiin helppokäyttöistä.

Vanhan sivuston pohja oli melko hankala ylläpitää ja toivoimme, että uuteen sivustoon meidän olisi helppo itse tehdä tuotemuutoksia ja päivityksiä”, Carl Stahl Suomen toimitusjohtaja Olli Lindroos kertoo.

Helppokäyttöisyyden lisäksi verkkosivustoon haluttiin luoda B2B verkkokauppaominaisuus. Idea verkkokaupan kehittämisestä syntyi tarpeesta saada tuotteiden hinnat näkyville. Toteutusalustaksi valikoitui Magento, juuri sen helppokäyttöisyyden vuoksi.

Positiivista palautetta käyttäjiltä

Sivua päivittävät ja ylläpitävät työntekijät ovat kokeneet sivuston helppokäyttöiseksi. Positiivista palautetta on saatu myös asiakkailta.

Olemme saaneet asiakaspalautteena kiitoksia uudesta hyvin toimivasta sivusta. Vakiokäytäntö on se, että jos mitään ei kuulu kaikki on hyvin ja jos joku oikein erikseen kiittää, asiat ovat ihan poikkeuksellisen hyvin. Palautteesta voidaan päätellä, että hyvin onnistuttiin”, Lindroos sanoo.

Suosittelija:

Olemme saaneet asiakaspalautteena kiitoksia uudesta hyvin toimivasta sivusta. Vakiokäytäntö on se, että jos mitään ei kuulu kaikki on hyvin ja jos joku oikein erikseen kiittää, asiat ovat ihan poikkeuksellisen hyvin. Palautteesta voidaan päätellä, että hyvin onnistuttiin.

Olli Lindroos

Referenssi Carl Stahl Oy B2B verkkokauppa
Tilaaja: Carl Stahl Oy
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Myynti
Arkkitehtuuri
Integraatiot
Ohjelmistokehitys
Webkehitys
Mobiilikehitys
Verkkokaupparatkaisut
Kauppa
Valmistava teollisuus
Toteutustyö
Valmisohjelmisto
Open source
Linux
magento Kotisivut
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Mediaparoni Ilkka Lavas rakentaa Eat And The Citystä globaalia ravintoloiden markkinapaikkaa
Podcast: Miksi it-osaamisen hankinta ja soveltaminen liiketoimintaan on niin haastavaa?
Business Intelligence ja data-analytiikka tulivat osaksi kaikkea liiketoimintaa
Nordic Digital Business Summit torstaina 5.10. - liput 20 % alennuksella ite wikin alennuskoodilla
Parhaat mainosmediat Suomessa - tutkimus: printtimedia päihittää Facebookin
EU:n tietosuoja-asetus GDPR tulee, tässä kaikista tärkein toimenpide tehtäväksi!