Cargotecin HR-toimintoihin 10% lisää tehoa SAP SuccessFactorsilla

Tilaaja: Cargotec

Tagit: HR, SAP, Kuljetus, liikenne ja logistiikka, Valmisohjelmisto, SuccessFactors, Cargotec

post_image

Maailman johtava lastin- ja kuormankäsittelyalan toimittaja Cargotec saavutti palkitulla SuccessFactors -projektilla 10% parannuksen organisaation tehokkuudessa, 50% ajansäästön suoritusten johtamisessa ja noin 50 000 kirjautumista uuteen HR-järjestelmään. 

Cargotecin maailmanlaajuinen toiminta koostuu kolmesta liiketoiminta-alueesta: Hiab, Kalmar ja MacGregor. Heidän tuotteitaan nostolaitteista terminaalien automaatioratkaisuihin voi löytää ympäri maailmaa suurimmista satamista ja lentokentiltä. Heillä on lisäksi työllistävä vaikutus noin 11 000 ihmiselle 51 eri maassa. 

Ajan saatossa Cargotecin HR- ja IT-ympäristöstä oli muodostunut monimutkainen ja hajanainen kokonaisuus. Pelkästään HR-toimintoihin oli käytettävissä yli 140 eri työkalua, joilla globaalia henkilöstöä hallittiin. Jotain oli tehtävä.

Kustannusten hillitsemiseksi, organisaation tehostamiseksi ja tarvittavien synegioiden saavuttamiseksi Cargotec päätti poistaa monimuotoisuuden ja rakentaa yhden ainoan HR-järjestelmän. Ydinratkaisuksi valittiin SAP SuccessFactors Employee Central ja suoritusten hallintaan SAP SuccessFactors Performance and Goals sekä Compensation. Tämä vain kahdeksassa kuukaudessa toteutettu implementaatio saavutti Cargotecille maineikkaan SAP Quality Awards -palkinnon.

Koko tarinan voi lukea tarkemmin SAP:n sivuilta.

Suosittelija:

“The SAP SuccessFactors solutions gave us a truly fact-based people-management platform that lets us drive Cargotec performance to a completely new level.”

Heini Kämi, Director; Human Resources Road Maps, Processes, and Tools; Cargotec Corporation

Pinterest

Muita julkaisuja SAP Finland Oy:lta