Cargotec Oyj

Tilaaja: Cargotec Oyj

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Valmistava teollisuus, Toteutustyö, verkkopalvelut, digitaalinen viestintä, raportointiratkaisut, sijoittajaviestintä

post_image

Cargotec on maailmanlaajuisesti lastinkäsittelyratkaisuja toimittava yritys. Valu Digital on toiminut Cargotecin verkkovuosikertomusten toteuttajana usean vuoden ajan.


Etusivua hyödynnetään tehokkaasti keskeisten teemojen ja avainlukujen esille nostamiseen. Loppukäyttäjän kannalta keskeisiä ominaisuuksia ovat muun muassa omien PDF:ien koostaminen halutuista sivuista. Ylläpitäjän kannalta yksi tärkeimmistä työvälineistä on tilinpäätöstietojen tuonti Excel-tiedostoista, mikä nopeuttaa työtä merkittävästi. Verkkovuosikertomuksissa on kiinnitetty erityistä huomiota sivuston toimivuuteen eri päätelaitteilla ja selaimilla. Sivustot myös hyödyntävät uusimpia suorituskykyä parantavia tekniikoita, joita Base C6 -alusta tarjoaa.

Verkkovuosikertomukset ovat nykyaikainen ja kustannustehokas tapa hoitaa sijoittajaviestintää. Niiden avulla pystytään näyttävällä tavalla tuomaan esille yrityksen toimintaa eri näkökulmista. PDF:ien koostamiseen tarkoitetut työvälineet mahdollistavat myös painettujen vuosikertomusten tekemisen nopeasti ja edullisesti.

Pinterest

Muita julkaisuja Valu Digital Oy:lta