Capnovalle jälleen uusi jälleenmyyjäkumppani!

Tilaaja: Archipelago Software

Ajankohta: 2016 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Johan Stenbäck

Tagit: Hankinta, Tietohallinto, Tuotanto, Tuotekehitys ja suunnittelu, Konesalipalvelut, Ohjelmistokehitys, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Pilvipalvelut / SaaS, Tietoliikennepalvelut, Julkaisujärjestelmä CMS, Linux, Windows, Hotelli, matkailu ja ravitsemus, IT, Telekommunikaatio, Urheilu, viihde ja virkistys, Valmisohjelmisto, Tuki- ja ylläpitotyö, hosting, novaHotel, webhotelli

post_image

Olemme reilun vuoden ajan panostaneet kovasti kumppanitoimintaan ja vuoden 2015 alusta yli 70 mainos-, media- ja digitoimistoa on jo valinnut Capnovan IT-kumppanikseen.

Uusimpana yhteistyökumppanina toivotamme tervetulleeksi Archipelago Softwaren Kemiöstä! Odotamme innolla hedelmällistä yhteistyötä ja ensimmäiset kumppanuuspalvelut onkin jo käynnistetty.

Sinustako kumppani?

Yhteistyössä kanssamme kumppanimme pystyvät tarjoamaan omille asiakkailleen kokonaispalveluna kaikki kotisivutila-, sähköposti- ja verkkotunnuspalvelut. Eniten kiitosta kumppaneiltamme saamme jatkuvasti siitä miten he ovat meidän avullamme voineet muuttua kokonaispalveluntarjoajaksi.

Meille tärkeintä on varmistaa jokaiselle asiakkaallemme ja myös kumppanillemme paras mahdollinen asiakaskokemus kanssamme, koosta riippumatta.

Yrityksesi koolla ei ole merkitystä saadaksesi kaikki samat edut kuin kaikilla kumppaneillamme, riittää että sinulla on voimassaoleva y-tunnus ja olet ALV-rekisterissä.

Lisäksi toivomme sinulta löytyvän palavaa halua sekä intohimoa tarjota omille asiakkaillesi vain parasta kokonaispalvelua!

Kysy lisää: myynti@capnova.fi

Archipelago Software

Archipelago Software on toteuttanut räätälöityjä ohjelmistokehityspalveluita jo vuodesta 1996. Yrityksen palveluita kotisivutuotannon lisäksi ovat mobiilikehityspalvelut ja Windows desktop-applikaatiot.

Referenssejä mm. www.örö.fi ja www.saaristoseikkailu.fi

Capnova Oy

Capnovalla on takana 16 vuotta, +3000 toteutettua projektia ja 98% asiakkaista on kertonut suosittelevansa meitä myös muille.

Capnova on täysin suomalainen yritys; omistuspohja, konesalit ja henkilökunta ovat 100% Suomessa.

Kuulumme Suomen Tilajaavastuu Oy:n ”luotettava kumppani” -ohjelmaan ja Suomen Vahvimpiin yrityksiin (Suomen asiakastieto Oy) sekä AAA-luottoluokiteltuihin yrityksiin (Bisnode). Capnova on vakavarainen, tulorahoitteinen ja sopivan sekoituksen perinteistä jämäkkyyttä nykypäivän ketteryyteen sekoittava asiantuntijatalo.

Asiakkaita: TREDEA, Universal Music, Philips, Finnmedi, Katsa, Koja, Suomalaisen Työn Liitto, VTS Kiinteistöpalvelut, J. Rinta-Jouppi, Infotripla, Dicode, Ina Finland, Midas Touch ja Oscar Software.

Pinterest

Muita julkaisuja Capnova Oy:lta