Cailap verkkokauppa/verkkosivusto

Tilaaja: Cailap Oy

Toimittajan yhteyshenkilö: Teemu Malinen

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Myynti, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Verkkokaupparatkaisut, Open source, Linux, Kauppa, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

post_image

Cailap, joka on Suomen johtava korujen, hiuspidikkeiden, kauneusvälineiden, aurinko- ja lukulasien valmistuttaja sekä markkinoija. Cailapin tunnettuihin tuotemerkkeihin kuuluu mm. CaiLap, Diamante, Moomin ja Laurs´.

Pitkä yhteistyö

Cailapin ja Sofokuksen yhteistyö käynnistyi 2000-luvun alkupuolella kuvien hallintaan liittyvässä projektissa ja suhde on sen jälkeen syventynyt lukuisten projektien kautta strategisemmaksi.


Esimerkkinä yhteistyöstä verkkokauppa

Cailap.fi verkkosivusto uusittiin Magento-pohjaisella teknologialla mahdollistaen tuotteiden esittelyn ja ostamisen. Sivustosta haluttiin mielenkiintoinen ja jatkuvasti päivittyvä, joten konaisuuteen integroitiin WordPress blogialusta. Sisällöntuottajiksi värvättiin tunnettuja bloggareita, jolla taattiin mielenkiintoisia juttuja tuotteiden ja brändien ympärille.

Sivusto integroitiin Digia Enterprise ERP-järjestelmään, jotta tuotetieto olisi automaattisesti aina ajan tasalla ja myyntitilaukset saataisiin kaupasta suoraan osaksi normaaleja toimitus- ja logistiikkaprosesseja. Verkkobisnes Finland Oy hoiti kaupan hakukoneoptimoinnin ja Someco Oy sosiaalisen median markkinoinnin.

Alan kumppanina Sofokus täyttää odotuksemme erittäin hyvin. Useiden vuosien kokemuksella arvioituna toiminta on ollut asiakaslähtöistä, täsmällistä ja luotettavaa”, toteaa toimitusjohtaja Laurmaa tyytyväisenä.Tutustu Cailapin verkkokauppaan.

Suosittelija:

Saavutimme Sofokuksen tuottamalla järjestelmällä 440.000 euron säästöt yhden vuoden aikana!

Toimitusjohtaja Lauri Laurmaa

Pinterest

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta