Brändpa Oy kotisivut

Tilaaja: Brändpa Oy

Ajankohta: 2016

Toimittajan yhteyshenkilö: Miikka Kostian, 0451777090, miikka@kooders.fi

Tagit: Markkinointi, Viestintä, Asiakaspalvelu, Ketterät menetelmät, Webkehitys, Julkaisujärjestelmä CMS, Asiantuntijapalvelut, Media, Konsultointi, Tuki- ja ylläpitotyö, concrete5

post_image

Yrittäjä Suvi Sorsa otti yhteyttä Koodersiin suuren suunnitelman kanssa: Yritysten graafisen aineiston tuottaminen ja käsittely haluttiin tuoda helposti lähestyttäväksi ja nykyaikaan.

Yritystoiminnan alkuvaiheessa oli tärkeää ensin antaa suutarin lapselle kengät. Yritys tarvitsisi näyttävät kotisivut.

Brändpa Oy hallitsee näyttävän graafisen materiaalin tuottamisen ja tottakai yrityksellä pitää olla omannäköiset sivut. Kun yritys tuottaa grafiikkaa oli myös luontevaa, että sivuston ulkoasun suunnitteli Brändpa itse.

Materiaalit toimitettiin kuva ja projekti muodoissa joiden perusteella Kooders loihti sivuston Concrete5-sisällönhallintajärjestelmän päälle. Koodaillessa huolehdittiin että sisältö oli selkeää myös mobiililaitteilla ja että sivuston sisältöjä olisi helppoa päivittää.

Yhteistyö on kuitenkin vasta alkutaipaleella. Tien päässä odottaa yrityksen sloganin lupaus: "Markkinoinnin pankkisi". Markkinoinnin pankin tähtäimenä on tehdä yrityksen graafisen sisällön hallinta helpoksi ja vieläpä edulliseen hintaan. Lisätietoja Markkinoinnin pankin toiminnasta Brändpan kotisivuilta.

Suosittelija:

Suvi Sorsa

Pinterest

Muita julkaisuja Kooders:lta