Boutique Freda

Tilaaja: Boutique Freda

Ajankohta: 2014 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Henri Halmelahti

Tagit: Google, Open source, Julkaisujärjestelmä CMS, Linux, Markkinointi, Myynti, Tuotanto, Projektinhallinta, Integraatiot, Webkehitys, Graafinen suunnittelu, Palvelin- ja kapasiteettipalvelut, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Johtamistyö, Koulutus, Valmisohjelmisto, Kauppa, Verkkokaupparatkaisut, Sisällönhallinta, Laadunvarmistus, Maksaminen, Asiakkuudenhallinta CRM, magento, verkkokauppa, Käyttöliittymäsuunnittelu, Verkkokauppaohjelmisto, Verkkoliiketoiminta, Verkkokauppakoulutus

post_image

Boutique Freda edustaa Blutsgeschwister – vaatteita ja Lola Ramona kenkiä Suomessa sekä Virossa. Boutique Freda palvelee jälleenmyyjille showroomina ja kuluttajille vähittäiskauppana.


Toteutimme Magento-verkkokaupan tyylikkäällä ulkoasulla vastaamaan varsin persoonallisia tuotteita. Verkkokaupan tarkoituksena on palvella asikkaita erityisesti uusilla markkina-alueilla. Tämä huomioiden verkkokauppaan on haluttu mahdollistaa tuotteiden vieminen myös muihin myyntikanaviin kuten: Mso.fi-, Ebay- ja Amazon-verkkokauppoihin.

Suosittelija:

Rita Nurminen

Pinterest

Muita julkaisuja Lamia Oy:lta