Blueprinter M3 3D-tulostin julkaistu

Blueprinter 3D-tulostin: Uusi, hiljainen M3 selkeällä suunnittelulla ja suuremmalla voimalla

Tanskalaiset 3D-pioneerit lanseeraavat Blueprinterin seuraavan sukupolven. Uudessa 3D-tulostimessa on selkeämmät linjat ja parempi tulostustilavuus. M3 on myös käyttäjäystävällinen, eikä sen äänekkäämpi kuin tavallinen 2D-tulostin.

Blueprinter julkisti aivan uuden tulostinalustan lanseerauksen. Sen nimi on Blueprinter M3. M3 rakentaa olemassa olevan menestystarinan, M-sarjan, päälle ja se on optimoitu käyttöön toimistotilassa. Parannellut ominaisuudet tekevät 3D-tulostimesta melkein samalla tavalla toimistotilaan sopivan kuin tavallinen pöytätulostin.

Blueprinter M3 käsittää parannellun, sileän pinnan ja näytön samalla, kun se pysyy uskollisena alkuperäiselle M-sarjan suunnittelulle sekä tulostimen sisällä että sen ulkona.

M3-tulostimesta on tullut paljon käyttäjäystävällisempi, ja käyttäjäkokemusta kokonaisuudessaan on optimoitu ja paranneltu. Laitteeseen on esim. asennettu uudet jauhekauhojen mekanismit, ja M3-tulostimessa on myös uudet jauhelaatikot. M3 varmistaa, että jokainen osa toimii saumattomasti, mikä parantaa koko käyttäjäkokemusta. M3-tulostimen aiheuttamaa melua on vähennetty 60 %, ja se käyttää vähemmän virtaa.

M3 pystyy nyt tulostamaan tarkempia ja yksityiskohtaisempia osia. M3-tulostimen tulostustilavuus on kasvanut ja on nyt 200 mm x 157 mm x 150 mm, mikä tarkoittaa sitä, että se voi tuottaa useita osia yhdellä tulostuskerralla.

M3: Parannukset ja uudet toiminnot
• Täysin uusi suunnittelu
• Tulostustilavuus kasvanut 7 %:lla
• Tulostustilavuus on 200 x 157 x 150 mm
• Täristimien aiheuttamaa melua vähennetty 60 %.lla
• Paljon parempi, sileämpi kuori/estetiikka
• Yksinkertaistettu elektroniikka ja mekaniikka
• Jäykempi kuori, 40 % parannus
• Uusi mekanismi jauhekauhoille
• Uusi suunnittelu jauhelaatikoille
• Uusi kansisaranamekanismi vaimentimella
• Kaikki näkyvät pinnat on maalattu
• Paranneltu huoltopääsy

Blueprinteristä
Blueprinterin tarina alkoi vuonna 2008, kun Frederik ja Tjellesen ja Anders Hartman, kaksi koneinsinööriä, jotka olivat aikaisemmin käyttäneet 3D-tulostettuja osia työssään, saivat inspiraation kehittää helppokäyttöisen 3D-tulostimen, joka olisi tarpeeksi edullinen myös erittäin pienten yritysten käyttöön. Harva yritys pystyy perustelemaan tai edes maksamaan 3D-prototyyppien tulostamisen 150 000 € hintalapun. Frederik ja Anders ryhtyivät tekemään tästä teknologiasta laajasti saatavaa valmistajille, arkkitehdeille, insinööreille ja koulutuslaitoksille kaikkialla.

Ajatus edullisen, lämpötulostinpään käytöstä perinteisen, kalliin laserin sijaan osoittautui pian toimivaksi ratkaisuksi ja ensimmäinen tulostin valmistettiin vuonna 2009. Seuraavina vuosina Frederik ja Anders jakoivat aikansa tutkimuksen ja varojen hankinnan välillä.
• Vuonna 2012 Blueprinter esiteltiin asiakkaille Briminghamissä, Euroopan ensimmäiset yhteistyösopimukset allekirjoitettiin ja Englannin myyntitoimisto perustettiin.
• Vuonna 2013 esiteltiin paranneltu versio Blueprinteristä, joka vähensi sekä tulostusaikaa että käytännössä poisti kahden tulostuksen välisen tauon.
• Vuonna 2014 julkistettiin ensimmäinen myyjä Aasiassa ja esiteltiin täysin uusi Blueprinter M2 -tulostin.
Vuonna 2015 katamme kaikki Euroopan maat ja olemme jatkaneet levittäytymistä Aasiaan.

Bloggaus Blueprinter M3 3D-tulostin julkaistu
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin AN-Cadsolutions:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu
Asiantuntijapalvelut
IT
Kauppa
Koulutusala
Valmistava teollisuus
Laitteet
Valmisohjelmisto
3d print 3d printer 3d printing 3d tulostin 3d tulostimet 3d tulostus
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Osaajia ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja AN-Cadsolutions:lta

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Lisätty todellisuus etäneuvonnassa yhdistettynä älykkääseen asiantuntijaportaaliin auttaa teollisuuden huoltotöissä
Suksee.fi -verkkovalmennus on Inbound-markkinoinnin taidonnäyte
It- ja ohjelmistoyritysten markkinointi 2018 ja alan liiketoiminnan rakennus digiaikana