Bilot Consulting Oy on toteuttanut Bernerille useita SAP BW-, portaali- ja suunnitteluratkaisuja

post_image

Bilot on toteuttanut Bernerille useita SAP BW-, portaali- ja suunnitteluratkaisuja. Hyvin toimivat järjestelmät yhdistettynä Bilot Best Practice™ -projektimenetelmään ovat johtaneet yhteistyön laajentamiseen ja syventämiseen.

Berner Oy on vuonna 1883 perustettu suomalainen perheyhtiö, jonka toiminta on kansainvälistä. Berner on usealla eri alalla toimiva myynnin ja markkinoinnin erikoisosaaja, joka tarjoaa tuotteita ja palveluita yrityksille, julkisille sektorille ja kuluttajille. Bernerin kattavaan ja laadukkaaseen tuotevalikoimaan kuuluu kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä sekä oman tuotekehityksen ja valmistuksen tuotteita.


Konsernissa työskentelee yli 500 henkeä. ”Meillä on ollut SAP-järjestelmiä käytössämme vuodesta 2005 alkaen. Bilot on toteuttanut meille useita SAP BW-, portaali- ja suunnitteluratkaisuja”, Bernerin SAP-ratkaisuista vastaava Timo Lappalainen kertoo.

Bilot Best Practice– sopivin toimitusmalli eri tarpeisiin

Bernerin SAP-projektit on toteutettu Bilot Best Practice™
-menetelmällä, joka on yhdistelmä Bilotin pitkään kokemukseen perustuvia parhaita käytäntöjä, työkaluja ja malleja eri ratkaisualueilta.

Menetelmässä valitaan kullekin sovellusalueelle sopivin toimitusmalli, joka mahdollistaa laadukkaat ja kustannustehokkaat projektitoimitukset. Suunnitteluratkaisua kehittäessä käytössä oli kiinteähintainen iteratiivinen malli.

”Esimerkiksi raportointia kehittäessä prosessin aikana huomataan muuttuvia tarpeita. Resursseja menee hukkaan, jos ratkaisu määritellään puhki jo etukäteen. Bilotin kanssa tehtiin nopeasti proto ja otettiin loppukäyttäjät heti mukaan kehitystyöhön”, Timo Lappalainen kuvailee.

Bernerillä ollaan sujuvan projektimallin lisäksi tyytyväisiä Bilotin tekemien ratkaisujen käytettävyyteen ja tehokkuuteen. Erityisesti loppukäyttäjille järjestelmien helppous on ensiarvoisen tärkeää. ”Nyt myynnin johdolla, tuotepäälliköillä ja eri tulosyksiköiden vetäjillä on käytössä tarvitsemansa ajantasaiset tiedot ja kaikki puhuvat varmasti samoista numeroista”, Timo Lappalainen kertoo.

Onnistumisten kautta laajempaan yhteistyöhön

Berner on perinteikäs perheyritys, joka rakentaa palvelukeskeisiä IT-ratkaisuja ja arvostaa pitkäaikaisia kumppanuuksia. Kriittisten järjestelmäratkaisujen toteuttajiksi etsitään sellaisia yrityksiä, joille haettu ratkaisu on ydinosaamista.

”Bilotin onnistumiset aiemmissa projekteissa johtivat luontevasti laajempaan yhteistyöhön. Ja kyllä me haluamme myös uskottavan kumppanin, joka pystyy tarjoamaan jatkuvuutta BI- ja suunnitteluratkaisuissa”, Timo Lappalainen toteaa.
Berner on siirtänyt SAP BW- ja portaali- ja suunnitteluratkaisuihin liittyviä kehitystöitä osaksi Bilotin jatkuvia palveluja ja suunnitteilla on uusia hankkeita.

”Bilot tekee innovatiivisia ratkaisuja ja heidän kanssaan on kiva tehdä yhteistyötä. Kun molemmat osapuolet viihtyvät niin lopputuloksesta tulee aina parempi”, Timo Lappalainen summaa.

Suosittelija:

Onnistumiset johtivat luontevasti laajempaan yhteistyöhön.

Timo Lappalainen

Referenssi Bilot Consulting Oy on toteuttanut Bernerille useita SAP BW-, portaali- ja suunnitteluratkaisuja
Tilaaja: Berner
Toimittajan yhteyshenkilö:
Kristiina Sarén
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Siirry yrityksen kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
BI ja raportointi
Projektinhallinta
Taloushallinto
Integraatiot
Kauppa
Toteutustyö
SAP
 
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä lisätty, tai premium-profiilia ei ole aktivoitu.

Muita julkaisuja Bilot:lta

ite wikin digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Näin tunnistat hakkerin verkossasi - Kyberturvallisuus vaatii yrityksiltä reagointikykyä
The Future of Finance - Taloushallinnon tulevaisuus on jo täällä ja sen ytimessä on data
Sytyttääkö PeaceMaker sodan it-alalle? Reaktorin rekrytointikanava ärsyttää kilpailijoita
Internet on vapauttanut osaamisen jakelun - suomalainen verkkokoulutusalusta TWID hakee kansainvälistä kasvua
Jatkuvuudenhallinta ICT:n näkökulmasta - WannaCry yllätti monet yritykset housut nilkoissa
Kukaan ei tiedä paljonko Helsingin Sanomia luetaan - toisiko uusi immobiilimedia uutta liiketoimintaa?