Big Data goes Mini -seminaari. Mukana case Samlink!

Tagit: BI ja raportointi, Tietohallinto, Big Data, Master Data MDM, IBM, Konsultointi, Laitteet, Valmisohjelmisto, bigdata

post_image

Dataa pursuaa ovista ja ikkunoista digitaalisen tiedon valtakautena. Sitä pitää kerätä, analysoida, jakaa ja hyödyntää... Vaikka käsiteltävät datamassat räjähtävät käsin, liiketoiminta vaatii yhä lyhyempiä vasteaikoja. Mahdoton yhtälö nro 1?

Suomen taloudellinen tilanne on edelleen hankala ja monessa yrityksessä on tällä hetkellä säästökuuri päällä. Tiedon keräämisestä, varastoinnista ja jakelusta aiheutuu kuitenkin kustannuksia, joskus isojakin. Mahdoton yhtälö nro 2?

Tietoa kerätään useista lähteistä, se on kompleksista ja vie paljon tallennustilaa. Tiedon käsittelyä tai jakamista ei voida enää suorittaa tehokkaasti käytössä olevien ratkaisujen avulla. Pitää saada lisätehoa nopeasti, mutta uuden teknologian käyttöönotto veisi kuukausia. Mahdoton yhtälö nro 3?

KUULOSTAAKO TUTULTA?

Et ole yksin, sillä tietotulvan hallinta on yksi suomalaisten organisaatioiden suurimpia haasteita tänä päivänä monella toimialalla. Tervetuloa Big Data goes Mini -aamiaisseminaariin kuulemaan ja ennenkaikkea NÄKEMÄÄN, miten ratkaiset yllä mainitut yhtälöt uutta teknologiaa hyödyntäen!

Anne Lesell Samlinkilta kertoo omakohtaisia kokemuksia tietovaraston modernisointiprojektista!

Tilaisuus järjestetään torstaina 12.5. klo 8:30 - 11:15 IBM:n toimitiloissa osoitteessa Laajalahdentie 23, Helsinki.

Tutustu ohjelmaan ja ilmoittaudu mukaan!


KAIKKIEN SEMINAARIIN OSALLISTUNEIDEN KESKEN ARVOTAAN MINI COOPER CABRIOLET VIIKOKSI KÄYTTÖÖN!

Seminaarin järjestää Citrus Solutions Oy ja Oxit Oy.

Pinterest

Muita julkaisuja Pedab Finland:lta