Bexor IMS ja 24Wanted

Tilaaja: Bexor Oy

Ajankohta: 2010 -

Toimittajan yhteyshenkilö: Kare Souru

Tagit: Open source, Webkehitys, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Asiantuntijapalvelut, Sisällönhallinta

post_image

Bexor Oy on suomalainen turvallisuusalan yritys, joka palvelut kattavat mm. riskienhallinnan, Due Diligence - ja seurantapalvelut sekä anastetun arvo-omaisuuden kansainvälinen etsinnän.

Iwa Labs toteutti 2010 Bexorille räätälöidyn internet-pohjaisen Bexor IMS -tiedonhallintajärjestelmän, jonne yhtiön tutkijat voivat tallentaa tutkimuksiin liittyvää materiaalia ja päästä helposti käsiksi olemassaoleviin tietoihin.

Hyvin alkanut yhteistyö jatkui kehittämällä yhteistyössä suoraan kansainvälisille markkinoille suunnattu palvelukonsepti ja verkkopalvelu kadonneen ja anastetun omaisuuden etsintään. Bexorin 24Wanted-palvelu on saatavilla yhdeksällä kielellä ja on ollut tärkeässä roolissa etsittäessä ja palautettaessa anastettua omaisuutta, kuten arvoautoja, takaisin oikeille omistajilleen.

Bexor operoi toimialalla, jossa yritysten tarpeet ovat hyvin yksilöllisiä ja valmiiden ohjelmistotuotteiden joukosta harvoin löytyy suoraan sellaisenaan sopivaa ratkaisua. Iwa Labs on pystynyt toimimaan Bexorin ketteränä kumppanina kehittäen palveluita käytännön todellisista tarpeista lähtien.

Ohjelmistokehityspalveluiden lisäksi Iwa Labs toimittaa Bexorille myös käyttöpalveluita ja järjestelmien ylläpitopalveluita.

Teknologiat: Ruby on Rails -sovelluskehys, PostgreSQL-tietokanta, HTML, CSS, JavaScript

Pinterest

Muita julkaisuja IWA:lta