Bellapuoti monikauppiasverkkokauppa

Tilaaja: Hämeen Sanomat

Toimittajan yhteyshenkilö: Eeva Jauro

Tagit: Markkinointi, Myynti, Arkkitehtuuri, Ketterät menetelmät, Pilvipalvelut / SaaS, Integraatiot, Ohjelmistokehitys, Webkehitys, Mobiilikehitys, Verkkokaupparatkaisut, Open source, Linux, Kauppa, Konsultointi, Toteutustyö, Tuki- ja ylläpitotyö, Valmisohjelmisto

post_image

Hämeen Sanomat Oy on Aina Group -konserniin kuuluva mediatalo. Se julkaisee Hämeenlinnassa ilmestyvää 7-päiväistä Hämeen Sanomat maakuntalehteä sekä Hämeenlinnan Kaupunkiuutisia. Lounais-Hämeessä mediatalo julkaisee sanomalehti Forssan Lehteä ja kaupunkilehti Seutu Sanomia. Lehtien lisäksi Hämeen Sanomat Oy:n toimintaan kuuluu jakeluyhtiöitä, paikallisradio sekä messuliiketoimintaa.

Yli 135-vuotisen historiansa aikana Hämeen Sanomat on edistänyt paikallisten yritysten toimintaa tuomalla kuluttajat kivijalkaliikkeisiin printtimainonnan avulla.

Hämeen Sanomissa oli huomattu, että verkosta kuluttaja hakee yhteisöllisyyttä ja haluaa asioida verkkokaupassa, joka tuntuu omalta ja, jossa valikoima on mahdollisimman laaja.


Monikauppias-konsepti soveltuu monille toimialoille

Sofokuksen toteuttama verkkokaupparatkaisu suunniteltiin alusta asti pohjaksi monikauppiasmallin mukaisille yhteisöverkkokaupoille toimialariippumattomasti. Hämeen Sanomat päätyi yhdessä Bella-blogien kanssa kehittämään uutta Bellapuoti-verkkokauppaa kauneuden, sisustamisen ja käsityöalan yrittäjien kanssa.

Bella-blogit on yksi Suomen johtavista blogiportaaleista, joka saavuttaa vuosittain yli miljoona yksittäistä kävijää. Alun perin sadan kauppiaan Bellapuoti on tuplannut kauppiaidensa määrään ja erilaisia tuotteita on tällä hetkellä myynnissä yli 18 000.

Tutustu Bellapuotiin.

Suosittelija:

Eeva Jauro

Pinterest

Muita julkaisuja Sofokus Oy:lta