Audi Sailing Team - Algiz 7 Tablet PC

Tilaaja: Audi Sailing Team

Ajankohta: 2011

Toimittajan yhteyshenkilö: Juhani Salas

Tagit: Windows, Laatu, turvallisuus ja ympäristö, Paikkatieto GIS, Urheilu, viihde ja virkistys, Laitteet, Rugged TabletPC, GPS, GIS

post_image

Huipputeknologiaa aallonhuipuilla
Lujitetut ja kannettavat Handheldin Algiz-tietokoneet tarjoavat Audi Sailing Team -purjehdustiimille strategisen edun

Kuvittele, että sinulla on uusi työ purjehdustiimin miehistön jäsenenä. Olet merellä monta tuntia: auringossa, tuulessa, vedessä ja suolaveden roiskeissa. Purjeet paukkuvat, puomi huojuu, ryntäät liukkaan kannen läpi...mikä ihana työympäristö.

Kuvittele nyt, että työ sisältää kannettavan tietokoneen käyttöä. Auringonpaistetta, tuulta, suolavettä...kyseessä ovat siis ankarat työolosuhteet. Tarvitsisit todella lujan työvälineen siinä ympäristössä. Ja tehokkaat työvälineet Audi Sailing Team sai kahdesta Algiz -taulu-PC:stä, jotka tarjoavat tiimille tehokasta tietokoneiden suorituskykyä sääolosuhteisiin katsomatta.

Yksi tiimi, erilliset tehtävät

Audi Sailing Team -tiimille vuosi 2011 sisälsi Välimeren purjehduskilpailut Cresissä, Kroatiassa, Suomen/Viron, Slovenian ja Kroatian kansalliset mestaruuskilpailut sekä useita rankingsarjan kilpailuja Suomessa. Tiimillä oli käytössään kaksi venettä: 12,67 metriä pitkä Grand Soleil ja 11,5 metriä pitkä Salona.

- See more at: http://www.handheldfinland.com/regions/fi/casestudies-details.asp?view=audi#sthash.z5mdp2eL.dpuf

Pinterest

Muita julkaisuja Handheld Finland Oy:lta